Alweer 18 jaar geleden: ZO zien de sterren van ‘American Pie’ er nu uit!


8. Tara Reid – Vicky Lathum

Tara heeft een aardig CV’tje als actrice. Zo speelde zij in films als The Big Lebowski, Josie and the Pussycats en Van Wilder. De laatste 10 jaar is haar carrière een beetje in het slop geraakt. Zo kwam ze meer vanwege andere dingen in het nieuws. Zo heeft ze haar borsten laten vergroten en onderging ze andere cosmetische ingrepen.

.

Advertentie

9. Eugene Levy – Jim’s Vader

Eugene is met zijn sprekende wenkbrauwen niet weg te denken uit American Pie. Deze acteur is de enige die in alle 8 American Pie films speelde! In 2008 kreeg hij de Governor General’s Performing Arts Award, wat zeer bijzonder is. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg hij in 2012 de Queen Elizabeth II Diamond Jubilee Medaille uit handen van de burgemeester van Ontario voor zijn verdiensten als acteur en comedian. Recentelijk deed hij de stem van Charlie in Disney’s animatiefilm Finding Dory.

.

10. Natasha Lyonne – Jessica

Natasha speelde alleen in de eerste 2 American Pie films. Nadien is zij meer te zien in het theater dan op het witte doek.  Momenteel schittert zij, net als Jason Biggs, in de geweldig populaire serie Orange is The New Black. Hierin speelt zij gevangene Nicky Nichols.

.

11. Mena Suvari – Heather

Mena is natuurlijk bekend door haar rol als het vriendinnetje van ‘Oz’ in American Pie, maar ze is misschien nog wel beroemder geworden van haar rol in American Beauty. Net als Shannon, is ook Mena actief als pokerspeelster. Daarnaast is ze geregeld in televisieseries te zien.

.

Advertentie

12. Jennifer Coolidge – Stifler’s Moeder

Met haar rol als de moeder van Stifler heeft Jennifer het woord ‘MILF’ permanent op de kaart gezet. Toch heeft ze nog meer grote rollen gespeeld. Zo speelde ze in Legally Blonde, A Cinderella Story en was ze recentelijk te zien in de serie 2 Broke Girls.

.

13. Chris Owen – Chuck Sherman

American Pie is niet de enige tienerfilm waar Chris in speelde. Zo was hij ook te zien in de National Lampoon films. De laatste jaren is het een beetje stil rond deze acteur. Wel was hij nog te zien in Seth Rogen’s comedy: The Night Before.

.

Advertentie

14. Eric Lively – Albert

Albert in American Pie werd gespeeld door niemand minder dan Blak Lively’s grote broer. Dat wisten jullie vast nog niet! Hij was alleen niet zo succesvol als zijn kleine zusje. Naast American Pie is Eric niet in veel films te zien geweest. Zijn meest recente rol was in de film BFFs (2004).

.

log in

reset password

Back to
log in