Alweer 18 jaar geleden: ZO zien de sterren van ‘American Pie’ er nu uit!


Wie American Pie vroeger niet gezien?! Deze film-klassieker is ook alweer 18 jaar oud! Wij zochten uit hoe de sterren van toen er NU uitzien!

Advertentie

Met recht kan ‘America Pie’ inmiddels tot de film-klassiekers gerekend worden. Velen tieners hebben deze dvd’s (en toen natuurlijk nog VHS) helemaal kapot gedraaid. De herkenbaarheid, de humor, maar ook de (seksuele) spanning waren de redenen, waarom deze film (en daarna de hele reeks) zo populair was!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

Seks!

Het eerste deel van deze 8-delige filmserie verscheen in 1999 en was vrij nieuw in zijn soort. Grove humor, seks en liefde staan centraal in deze film! Hilarisch om te zien, maar niemand kon er genoeg van krijgen. Hieronder de trailer van American Pie om jullie geheugen op te frissen!

Advertentie

Hoe is het nu?

Nu is de grote vraag natuurlijk: Hoe gaat het nu met de cast van American Pie? Wij kunnen alvast verklappen dat twee van de sterren nu opnieuw samen spelen in een van de meest populaire series van het moment! Ook zitten er pokerspelers onder de cast. Wil je weten wie wat doet? Lees dan snel verder op de volgende pagina.

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link