Deze 6 Totally Spies gadgets wilde jij vroeger ook


Grote kans dat ook jij vroeger verslaafd was aan Totally Spies. De drie spionnen, Sam, Clover en Alex waren jouw grote voorbeelden, maar het leukst van alles waren toch echt de gadgets. Deze handige hulpmiddelen wilde jij stiekem ook hebben.

De dames van Totally Spies

De serie was tussen 2001 en 2008 te zien op Jetix en ging over drie meiden: Sam, Clover en Alex. Ze gingen naar school, maar waren tegelijkertijd ook spionnen voor WHOOP, waar ze opdrachten van Jerry kregen.

Elke aflevering was er wel een slechterik die de wereld wilde vernietigen/overnemen, maar de Spies wisten de vijand toch elke keer uit te schakelen met behulp van de gadgets die ze van Jerry kregen. Zo zie je maar, niet alleen Inspector Gadget of James Bond had handige tools…

Ken jij de het intro-liedje nog?

Advertentie

1. Compowder

Een van dé gadgets, die elke aflevering weer terugkwam: de compowder! Dit poederdoosje had niet alleen een spiegeltje en poeder; het was ook nog eens de manier waarop Jerry met de spionnen belde.

2. Bungee riem

In een achtervolging renden de spionnen – met hoge hakken aan – achter slechteriken aan. Hierbij kwam de ‘Bungee riem’ goed van pas. Met de riem konden de meiden snel op hoge gebouwen springen.

3. Windtunnel 3000

Een Föhn meenemen op een missie lijkt misschien niet heel praktisch, maar de spionnen konden met deze handige gadget niet alleen hun haar in model brengen; het was ook het perfecte hulpmiddel om de vijand mee op afstand te houden.

4. Laserlipstick

Klein en superhandig. Voor de Spies, was de laserlipstick soms de enige manier om te kunnen ontsnappen. Deze lipstick kon werkelijk door alles heen laseren.

5. Tornado-in-een-bus-haarlak

Een echt pakkende naam voor deze gadget is het niet. Toch heeft de ‘Tornado-in-een-bus-haarlak’ de spionnen geholpen wanneer ze in de problemen zaten.

Advertentie

6. Boorlaarzen

Dat hakken niet alleen maar mooi zijn, blijkt uit de aflevering waarin de spionnen ‘Boorlaarzen’ krijgen. De hak verandert, wanneer dat nodig is, in een boor waarmee Sam, Clover en Alex overal doorheen kunnen boren.

Jouw Totally Spies herinneringen?

Welke van deze gadgets herken jij nog of wie was jouw favoriete spion? Laat het ons weten in een reactie onderin, ook als we nog een leuke gadget vergeten zijn!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Silke Nissingh

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!