Zo ziet Steve Urkel er 29 jaar later uit; hij is zeker GEEN nerd meer! [+foto’s]


Screenshot YouTube

Er zijn van die iconische TV-helden die je niet meer weg krijgt uit je geheugen. ‘Steve Urkel’ is er precies zo één. Het zinnetje: “Did I do thaaaaaatttt?” is voor velen nog steeds erg herkenbaar. Wij gingen voor je op zoek naar Steve Urkel en laten weten hoe het nu met hem gaat.


Steve Urkel in Family Matters

Family Matters is een populaire serie die zijn oorsprong vindt in 1989. In de loop van het eerste seizoen maakte het publiek en de kijkers kennis met Steve Urkel, die voluit in de serie ‘Steven Quincy Urkel’ heet. Deze ‘ubernerd’ staat vooral bekend om zijn knullige acties en het bekende zinnetje: “Did I do thaaaaaatttt?“.

Advertentie

Na in totaal negen seizoenen werd het voor gezien gehouden, maar Steve Urkel leeft voor in de gedachten van velen. Daarom vonden we het ook extra leuk om uit te zoeken hoe het met onze favoriete nerd van vroeger gaat.

Wist je dat…

  • Het was initieel niet de bedoeling dat Steve Urkel een grote rol zou krijgen, maar door de enthousiaste reacties werd hij de bekendste speler van Family Matters
  • Hij jaren later niet meer herinnert wilde worden aan zijn tijd als Steve Urkel?
  • Met 215 afleveringen is het één van de langstlopende series in Amerika

Herinneringen ophalen

Alle ‘Did I do that’s’ van Steve Urkel achter elkaar…

En herken je de intro nog?

Advertentie

Hoe is het nu met Steve Urkel (Jaleel White)?

Nu ben je natuurlijk benieuwd, is hij nog steeds een nerd? Hoe ziet hij er nu uit en wat heeft hij nog allemaal gedaan? Wij hebben het voor je uitgezocht!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!