7 redenen waarom High School Musical geweldig was (en nog steeds is)!


Inmiddels is het eerste deel van de film al ruim twaalf jaar oud, maar nog steeds is de High School Musical-hype niet over. Als jij de film ook zo geweldig vond, herken jij zeker ook deze 7 dingen!

High School Musical

Vele dames, maar ook zeker enkele heren zullen deze (inmiddels) klassieker nog wel kennen: High School Musical! De eerste film van een trilogie kwam uit in 2006 en scoorde erg hoog! Met Zac Efron als ‘Troy’ en Vanessa Hudgens als ‘Gabriella’ kan het natuurlijk bijna niet fout gaan!

We bespreken dan ook 7 redenen waarom High School Musical zo geweldig was (en dat nog steeds is). Welke zaken herken jij ook (of zijn we iets vergeten)? Laat het weten in een reactie onderin!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

1. Amerikaanse High School

Je kreeg bij het zien van de film echt het gevoel alsof je snapte hoe het is om op een
Amerikaanse ‘high school’ te zitten. Stiekem was je dan ook teleurgesteld toen je er op je eigen middelbare school achter kwam, dat je echt alleen maar boeken kwijt kon in je kluisje en geen hele outfits zoals Sharpay dat deed.

Via: High School Musical | DIsney

Advertentie

2. Basketbal = High School Musical

Jij kan nooit meer naar basketbal kijken zonder heel even te denken aan de film en je moet jezelf dan beheersen om niet heel hard ‘keep your head in the game’ te roepen.

3. We’re All In This Together

Stiekem ken je het hele dansje van ‘We’re All In This Together’. Toen je tien jaar oud was leerde je dit via het ‘bonus materiaal’ op de dvd en voelde je je super stoer. Nu ben je minder trots op dit talent en krijgen je beste vrienden het dansje alleen te zien wanneer je straalbezopen bent.

4. Soarrrring, Flyyyying

Daarbij komt dat jij helemaal gek wordt als je tijdens het uitgaan een High-school-musical-remix hoort. Je laat je dan helemaal gaan en zingt vol overgave mee.

5. Waar is mijn Troy?

Troy Bolton was een van je eerste crushes en heeft de zoektocht naar een soortgelijke
jongen bijna onmogelijk gemaakt. Stiekem hoop je toch nog steeds een jongen te
ontmoeten die knap, stoer én sportief, maar tegelijkertijd ook lief en romantisch is – én niet te vergeten – goed kan zingen.

6. Marathon!

Met heel je hart hoop je op High School Musical 4, 5, 6, 7, 8 enz. Want jij zal nooit genoeg krijgen van de films. Nu kijk je de drie films al allemaal achter elkaar, maar met nog meer delen wordt je filmmarathon alleen maar beter.

.

Advertentie

7. Nooit genoeg

Na de film meer dan twintig keer gezien te hebben en je inmiddels alles mee kan praten, blijft High School Musical gewoon amazing en kan je niet wachten om de film nóg een keer te kijken.

Jouw leukste herinnering?

Waar moet jij meteen aan denken, als je aan High School Musical denkt? Kortom, wat is jouw meest typerende herinneringen aan deze film? Laat het ons weten in een reactie onderin en deel dit artikel met andere fans!

Lees ook: Fame! Wie wilde er niet naar deze school?! Kijk hier terug waarom!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Silke Nissingh

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!