Hilarisch: DE boyband-video, die ALLE andere samenvat! Herkenbaar?


Boybands hebben iets cools en mysterieus, toch lukt het deze ‘boyband’ ALLE ingrediënten te ontrafelen! Ongelooflijk grappig, maar klopt als een bus!

Advertentie

Nostalgie en jeugdsentiment is waar entoen.tv op draait. Boybands horen daar uiteraard voor (met name veel dames) bij. Onlangs schreven we al over de 15 bekendste boybands uit de jaren ’90, waarbij de Backstreet Boys, Boyzone en Take That de revue passeerden. Toch blijft de vraag bestaan, hoe het komt dat deze groepen zo succesvol zijn. Wellicht dat onderstaande video daarin enige duidelijkheid kan verschaffen!

De perfecte boyband-video: Boygroup Boys

We hebben het vermoeden dat het succes van de boybands mede in hun (keer op keer) geweldige video-clips ligt. Zo wordt er in het refrein altijd gedanst (in identieke outfits) en is er altijd een kort liefdesverhaal, dat dwars door de video loopt!

Advertentie

De mannen van Boygroup Boys heeft met We Are The Boys op sublieme wijze IEDER ELEMENT van een boyband-video weten te benoemen! Enjoy…

Komt redelijk herkenbaar voor, niet? Wij hebben in ieder geval hard gelachen! Jij ook, vergeet dit dan niet te delen met je mede-fans van toen

Bekijk ook: De MEEZINGER-QUIZ #1: herken jij deze 10 hits van vroeger nog?

log in

reset password

Back to
log in