Neopets waren geweldig en deze 15 punten bewijzen het


Via: Neopets

Ken jij ze nog, die schattige digitale huisdiertjes? Bracht jij als kind ook veel tijd door op Neopets? Dan speelde je wellicht ook veel spelletjes zoals Hasee stuiteren, de Fruit Machine, en veel meer! We hebben 15 geweldige herinneringen aan Neopets; een ode aan het digitale huisdier!

Neopets waren cool!

Voordat Candy Crush en Angry Birds het internet domineerden, was er de goede oude Neopets. Velen onder jullie brachten wellicht dagen door met je neus tegen het computerscherm geplakt, om maar te zorgen dat je je digitale huisdier goed genoeg traint . Neopets waren geweldig. Deze 15 redenen voeren je meteen terug naar Neotopia.

Advertentie

1. Neopets waren om op te eten

Pokémons waren cool, maar Neopets waren veel schattiger. Herinner je de lieve Shoyru, Kacheek, Lupe en Kougra nog? Of de verterende Xweetok!

Via: Neopets

2. Je kon ze in alle kleuren kiezen

Geel, groen, rood, blauw, roze? Je kon je Neopet in alle kleuren kiezen! In dat opzicht was Neopets erg vooruitstrevend. Jouw Uni kon zijn metroseksualiteit ten volle botvieren met een roze velletje en bloemenketting.

pink uni photo Uni6.gif

3. Jouw Neopets werden echt vertroeteld

Je Neopets waren jouw verantwoordelijkheid. Je moest ze laten spelen, een boek geven, en vooral eten geven. Zag je het als een belangrijke test voor je toekomstige leven als ouder?

Via: neopets.com (capture)

Je kon je Neopets gewoon een normale portie te eten geven zodat hij genoeg had, of je kon hem echt helemaal volproppen.

4. Omelet verzamelen!

En dat eten was bijvoorbeeld een omelet. Deze kon je dagelijks verzamelen in bij de Gigantische Omelet in Tyrannia. Met wat geluk had je een zeldzaam omelet te pakken.

Via: neopets.com (capture)

Advertentie

5. Elke dag je geluk testen bij de Snowager

Wanneer de dief wakker was, moest je er niets gaan zoeken. Maar soms sliep hij, en kon je wat spullen terug stelen. Een zeer spannende onderneming.

Via: Neopets

6. Hasee stuiteren, uren aan een stuk

Dit dolle spelletje kon je de tijd volledig doen vergeten. Het doel was om zoveel mogelijk donuts te verzamelen. Ze kwamen voorbij in allerlei smaken. Stiekem kreeg je soms zin in donuts van dit spelletje. Daarnaast moest je ook letters vangen. Deze vormden samen ‘hasee’. Deze spelletjes op Neopets waren gewoon geweldig.

7. Feeënland was oogverblindend mooi

The Shire van de Hobbits is mooi, maar niets overtreft Feeënland. Nog steeds hoop je er vandaag ooit te wonen. Lekker donzig tussen de wolkjes. Jij kwam hier trouwens dagelijks om je aan het Rad van Opwinding te wagen.

Via: neopets.com (capture)

Ook de Feeën Wolkenracers was dikke pret.

Via: neopets.com (capture)

Advertentie

8. Je kreeg leuke flesjes van de Feeën

Bij de Geneeskrachtige Bron kreeg je telkens allerlei zalvende drankjes. Je verzamelde ze met grootste voorzichtigheid. Al had je eigenlijk geen idee waarvoor ze dienden.

NEOPETS 2

We hebben op de volgende pagina nog 7 briljante Neopets herinneringen. Wat dacht je van het volleyballen? (zie 14.)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!