Hoe is het 22 jaar later met de cast van Mijn dochter en ik? (+ foto’s)


Mijn dochter en ik was in 1995 een populaire televisie serie op RTL 4. Wij vonden het tijd om na 22 jaar eens te bekijken hoe het met de cast is.

Advertentie

Mijn dochter en ik – Geschiedenis

In 1995 kam de populaire televisie serie Mijn dochter en ik op RTL4. Een komische serie over een directeur van een reclamebureau (Simon ten Cate), die pas zijn vrouw is kwijtgeraakt en nu alleen voor zijn dochter Christien (of Chris hoe hij haar noemt) moet zorgen, maar daarbij krijgt hij hulp van zijn huishoudster Jeltje Wikje Boerstra.

Via: ANP, Kippa, CC

De vrouw van Simon is al tien jaar dood en hij begint zich langzaam weer op het liefdespad te begeven, onder kritisch toeziend oog van zijn dochter. Als dat nog niet genoeg is bemoeit zijn schoonmoeder (Oma Nel) zich er ook nog mee, en op het werk zeurt zijn collega Dirk Vogelzang over de relatie problemen die hij heeft.

Advertentie

De intro van Mijn dochter en ik!

Nog even herinneringen ophalen

Advertentie

Hoe is het nu met …?

Maar hoe is het nu met de cast van Mijn dochter en ik? Wij zij op die vraag ingegaan en we hebben uitgezocht hoe het nu gaat met Simon, Chris, Wikje, Oma Nel en Dirk gaat en wat ze hebben gedaan in de afgelopen 22 jaar.

log in

reset password

Back to
log in

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Click Me