Hoe is het 23 jaar later met de gekke cast van Loenatik [+foto’s]


Via: ANP, Kippa, CC

Het is alweer 23 jaar geleden dat de eerste uitzending van Loenatik te zien was op de Nederlandse tv. Deze serie speelde zich af in een psychiatrische inrichting en hier gebeurde altijd wel wat. Wij gingen op zoek naar de cast en vertellen je hoe het nu met ze gaat.

Loenatik

Loenatik speelde zicht af bij de psychiatrische inrichting Zonnedael, waarbij we het leven zagen van de patiënten, maar ook de verpleegsters en directeur van de inrichting. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit niet altijd van helemaal soepel ging met alle uitgesproken karakters. Dit waren onder andere De Majoor, Bep Brul, Fats, Mevrouw de Haas, Doolittle, Zuster ten Hoeven en Bomhoff.

Advertentie

In totaal zijn er 27 afleveringen gemaakt van Loenatik en volgende er nog twee films. Ook nu zijn er nog steeds veel fans van Loenatik, daarom dat wij op zoek zijn gegaan hoe het met de acteurs gaat.

Via: ANP, Kippa, CC

Wist je dat…

  • Er nog twee films gemaakt zijn: ‘Loenatik de Moevie’ en ‘Loenatik, te gek’, waarbij de eerste genomineerd werd voor een gouden kalf.
  • De serie was eigenlijk bedoeld voor de jeugd, maar er keken erg veel ouderen naar
  • De serie werd opgenomen op landgoed Elswout

Herinneringen ophalen

Ken je de intro nog?

We hebben ook nog een leuk fragment voor je gevonden.

Advertentie

Hoe is het nu met…

Wij zijn voor je op zoek gegaan hoe het nu gaat met de cast van Loenatik en er is een verrassende samenwerking geweest de afgelopen jaren die je misschien niet eens hebt opgemerkt tussen twee castleden. Wie dat was, lees je op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!