Zo ziet de jongen van kinderchocolade er nu uit (en dat is niet verkeerd)


Iedereen heeft het wel een keer gegeten: kinderchocolade. Maar wie is dat jongetje eigenlijk die op de verpakking staat?

Kinderchocolade

Als we het dan toch over nostalgie hebben, dan hoort kinderchocolade daar zeker bij. Je kent het wel, deze repen chocolade met de witte vulling die je liefst met repen tegelijk naar binnen wilde werken.

Advertentie

Tegenwoordig zijn de repen ook nog steeds te koop in de winkels, alhoewel de verpakkingen toch wat geüpdatet zijn. Maar hoe is het nu met het jongetje die op de repen stond van vroeger? Wij hebben het voor je uitgezocht.

.

Tinder

De grote ontdekking van de jongen op de kinderchocolade-verpakking kwam via Tinder. Hier deed een match de bekentenis dat hij eigenlijk het model van de kinderchocolade was. Dit bleef niet onopgemerkt en dat is dan ook meer dan terecht als je de foto’s bekijkt.

.
Zijn naam is Josh Bateson en hij is model. Gelukkig is hij super actief op Instagram en daarom hebben we veel foto’s van hem gevonden.

Advertentie

Wie had ooit gedacht dat het brave kinderchocolade-jongetje zo zou eindigen. Check de foto’s snel op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!