Test jezelf! 10 iconische televisie-huizen uit de jaren ’90!


Hoe goed ken jij de iconisch huizen uit de bekende televisie-series van de jaren ’90 nog? Kijk hier hoeveel je nog herkent!

De bekendste (Amerikaanse) televisieseries uit de jaren ’90 vonden allemaal in of rond een bepaald huis plaats. Vaak kende je het huis binnenste-buiten! We gaan je jeugdsentiment even op de proef stellen en hebben hieronder 10 televisie-huizen op een rijtje.

Full House Houses

Advertentie

Hoe goed is jouw 90’s televisie-kennis?

Je ziet hieronder 10 huizen van de meest bekende televisieseries uit de jaren ’90! Kun jij deze huizen nog plaatsen bij de juiste televisieserie? Click op het plaatje om de bijbehorende serie te zien! Hoeveel wist jij er nog? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Test jezelf: 10 iconische TV-huizen uit de 90’s

Advertentie

En hoeveel had je er goed? Hoeveel van deze 10 huizen kon jij bij de juiste televisieserie plaatsen (zonder te spieken)? Laat het weten in een reactie onderin en deel dit met je vrienden!

Lees ook: QUIZ: Hoe goed ken jij Bohemian Rhapsody van Queen?

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!