Hoe gaat het nu met ‘Vlinder’ uit Gooische Vrouwen?


Ken je Gooische Vrouwen nog? Deze serie was jarenlang te zien op de RTL en er keken ontiegelijk veel mensen naar deze dramaserie. Helaas kwam er een einde aan de serie. Wij vroegen ons af hoe het meisje ‘Vlinder’ er nu 12 jaar later uitziet. We gingen op onderzoek uit en kwamen erachter!

Gooische Vrouwen

In Gooische Vrouwen volgen we – hoe kan het ook anders – het leven van vier vrouwen die in het Gooi wonen. In eerste instantie lijkt het rijkeluisleven over rozen te gaan, maar het is niet altijd feest. Vreemdgaande mannen, fraudes, mensen die overlijden en nog veel meer. Hieronder de intro van deze geweldige serie van eigen bodem!

Advertentie

Linda de Mol

Linda de Mol is een van de hoofdrol speelsters en tevens het grote brein achter de serie. De serie is gebaseerd op Amerikaanse series ‘Desperate Housewives’ en ‘Sex and the City’. In totaal kende Gooische Vrouwen 5 seizoenen en de serie werd tevens uitgezonden in Frankrijk, Duitsland en Bulgarije.

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

In deze serie draait het om het leven van Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Willemijn (Annet Malherbe). Willemijn werd in het vierde seizoen vervangen door Roelien, gespeeld door Lies Vischendijk.

v.l.n.r. Cheryl, Anouk, Willemijn en Claire

Advertentie

Vlinder

Deze vrouwen zijn beste vriendinnen en hebben ieder allemaal hun eigen gezin met kinderen. Zo kennen jullie vast het meisje ‘Vlinder’ (Anouk’s dochter) nog wel. Hieronder een foto van het verlegen meisje in de serie.

Vlinder is de dochter van Anouk en wordt vaak helemaal gek van al die mannen die over de vloer komen. Anouk is namelijk nogal een mannenverslindster. Vlinder werd gespeeld door Lisa Bouman die toentertijd 9 jaar oud was.

Film

Na het grote succes van de serie kwam er nog twee films uit, waarin het meisje Vlinder uiteraard ook te zien was. Hebben jullie de films al gezien? Hieronder de trailer van Gooise Vrouwen 1:

Advertentie

En Gooische Vrouwen 2:

Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu met Vlinder, oftewel Lisa? Wij gingen op onderzoek uit en kwamen erachter! Lees verder op de volgende pagina!

log in

reset password

Back to
log in