K-otic: hoe is het 17 jaar later met de bandleden?


Via: RTL

Tegenwoordig worden we overspoeld met programma’s als The Voice, X-factor en vele andere reality shows en talentenjachten. Vroeger waren deze er ook wel maar in mindere mate. Zo was er 17 jaar geleden in 2001 een programma genaamd: Starmaker.

Advertentie

Starmaker

In dit programma werd een groep jongeren gecast, waarvan vervolgens een band gemaakt werd. Dit gebeurde allemaal in het oude Big Brother-huis. De winnaars kregen een platencontract aangeboden bij Sony BMG!

Terwijl het programma nog liep werd een er een nummer gemaakt. De band opereerde toen nog onder de naam Starmaker. Het nummer heet Damn (I think I love you) en werd een gigantische hit. Hieronder de video :

Advertentie

De band: K-otic!

Uiteindelijk werd Starmaker veranderd in K-otic en deze 7-koppig band bestond uit 4 meiden en 3 jongens. Rachel Kramer, Stefan de Roon, Anna Speller, Martijn Terporten, Bouchra Tjon Pon Fong, Sita Vermeulen en Bart Voncken waren de leden van deze hippe tienerband. Hieronder de video van het nummer ‘I Surrender’:

Helaas duurde het succes van deze band niet erg lang. In 2001 verliet Sita de groep om een solo-carriers op te zetten en in 2003 werd de band opgeheven.

Advertentie

Hoe is het nu met K-otic?

Dit neemt niks weg van het feit dat K-otic toentertijd een onvergetelijke indruk op ons gemaakt heeft. Wij van de redactie gingen op onderzoek uit om te kijken hoe het nu met de ex-leden van deze band gaat! Lees verder op pagina 2, ook voor de BONUS!

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Herkenbaar?

Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief met nog meer jeugdsentiment!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Klik hier niet