Drazic van Heartbreak High: zo gaat het NU met hem


De serie Heartbreak High was bijzonder populair en Drazic was natuurlijk iconisch. Daarom vonden wij het niet meer dan logisch om uit te zoeken hoe het nu met hem gaat.

Heartbreak High

Geweldige waren die high school films en series van vroeger, niet? Wellicht moet je al meteen denken aan Sweet Valley High of aan de film High School Musical. De serie Heartbreak High speelt zich af in Australië, Sydney. Hierin wordt het leven van leerlingen en dochten op de school Hartley High weergegeven en geloof, ze maakten nogal wat mee. De serie werd in Nederland uitgezonden op de VARA en was erg populair in die tijd.

Advertentie

Toch zijn er in totaal maar zeven seizoenen gemaakt (1994/1999) van de serie en dit had vooral met geldgebrek te maken. Er werden simpelweg te weinig nieuwe afleveringen besteld door de grote zenders, mede doordat de seizoenen uit relatief veel episodes bestonden. Dit zorgde ervoor dat uiteindelijk de stekker eruit getrokken werd.

Wist je dat…

Er is natuurlijk veel te vertellen over Heartbreak high, maar wij hebben een aantal interessante feitjes over de serie voor je opgezocht.

  • Ze ook problemen hadden met ouder wordende acteurs: deze konden echt niet meer door voor middelbare school leerlingen
  • Sommige acteurs hadden een dubbele rol, speelde ze in het ene seizoen nog vader van één van de leerlingen, waren ze in het volgende seizoen als docent te zien
  • De serie is een spin-off van de Australische serie The Heartbreak Kid uit 1993

Herinneringen aan Drazic

Eén van de meest iconische spelers van de serie was natuurlijk Drazic. Hier een leuke compilatie van hem en z’n toenmalige liefde: Anita…

Hoe is het nu met Bogdan Drazic van Heartbreak High?

Waarschijnlijk herken je en herinner je je Drazic meteen in bovenstaande beelden. Wij zijn dan ook op zoek gegaan wat hij allemaal heeft gedaan en wat hij nu doet. Maar ook vooral: hoe hij er nu uitziet. Daarom hebben we een aantal foto’s voor je op een rij gezet van deze populaire acteur. Drazic is een student op Heartbreak high, maar wat heeft Callan Mulvey, zijn echte naam, na zijn rol gedaan?

Geplaatst door Callan Mulvey op Zondag 3 juli 2016

In zijn persoonlijk leven heeft zich een ramp voltrokken in 2003, toen hij een ongeluk kreeg met 100km/h. Hierdoor had hij serieuze verwondingen, waardoor er nu 18 titanium platen in zijn hoofd/gezicht zitten. Dat heeft natuurlijk veel impact gehad op zijn leven, maar hij is er doorheen gekomen en verder gegaan met acteren. In 2010 is hij getrouwd met Rachel Thomas.

Advertentie

Hij heeft nog in een groot aantal series en films gespeeld, denk hierbij onder andere aan: Captain America: The Winter Soldier, 300: Rise of an Empire en Batman v Superman: Dawn of Justice, maar ook in populaire series als McLeod’s Daughters.

Geplaatst door Callan Mulvey fanpage op Zaterdag 20 januari 2018

Hoe zit Callan Mulvey er nu uit?

January 2017

Geplaatst door Callan Mulvey fanpage op Zaterdag 22 april 2017

Keek jij vroeger naar Heartbreak High?

Herinner jij je Drazic nog? Of was je meer gesteld op een ander personage van Heartbreak High? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:



Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!