Wauw, 13 gelijkenissen tussen Beugelbekkie en Lizzie McGuire!


Ken jij Beugelbekkie en Lizzie McGuire nog? Twee geweldige series, waar je waarschijnlijk geen genoeg van kon krijgen. Wist je dat er héél erg veel gelijkenissen tussen deze series zitten? Check deze 13 gelijkenissen tussen Beugelbekkie en Lizzie McGuire zelf!

Advertentie

1. Catchy intro

Beide series hebben een fijne catchy intro die je altijd meezong! Laten we beginnen met Lizzie:

En dan natuurlijk de begin-tune van Beugelbekkie:

1. Sharon & Lizzie

Sharon en Lizzie zijn allebei hoofdpersonen in de series. Allebei zijn ze blond en proberen ze zonder kleerscheuren de puberteit door te komen.

2. Beste vriendin

Zowel Lizzie als Sharon hebben een beste vriendin die zeer sarcastisch is, donker haar heeft en altijd aan hun zijde blijft staan. Miranda en Maria!

Advertentie

3. Mannelijke vriend

En ook de mannelijke vriend van Lizzie en Sharon komen met elkaar overeen. Gordo en Cornel zijn allebei echte geeks en hebben verschillende allergieën.

4. Verliefdheid

Natuurlijk hadden Lizzie en Sharon allebei iemand waar ze enorm verliefd op waren. Lizzie was dol op Ethan en Sharon was verliefd op Aron. Ze waren allebei superleuk!

Advertentie

5. Jong broertje

Ze hebben allebei een jong broertje. Eentje die ook best.. nou ja, vervelend was!

6. Vijand

Ook hebben Lizzie en Sharon allebei iemand op school die hen het leven zuur probeert te maken. De bitchy Kate en de vervelende Nina.

log in

reset password

Back to
log in