Deze 18 dingen deed jij vroeger met je BESTE vriendin!


7. ‘Best Friends’ ketting kopen

Jullie vriendschap was zó hecht dat een BFF ketting niet kon ontbreken. Wie heeft ze niet gehad? Zo eentje met 2 halve hartjes, in de een staat BEST en in de ander FRIENDS. Daar ging je zakgeld.. Maar dat was het zeker waard!

Via: vriendschapshartje.nl

Advertentie

8. ..en dezelfde armbandjes

Alles wat jullie vriendschap kon benadrukken was SUPER LEUK. Jullie droegen niet alleen een best friends ketting, maar ook nog dezelfde armbandjes! (En dezelfde sleutelhanger, telefoonhanger en oorbellen).

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

9. Dezelfde kleren aantrekken

Het liefste laat je aan de hele wereld zien dat JULLIE TWEE beste vriendinnen zijn. Daar hoort natuurlijk ook dezelfde kleding bij. Want het is óh zo leuk om op elkaar te lijken. ZUSJESSSS!

Advertentie

10. Urenlang bellen

Uren lang konden jullie met elkaar aan de telefoon blijven hangen, kletsend over alles en niets! En uiteindelijk een boze moeder die toch echt vind dat jij dit keer de telefoonrekening kan betalen.

11. Bijnamen bedenken

Wat is er nou leuker dan een gekke bijnaam? Jullie bedachten deze namen niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen kinderen. Op deze manier konden jullie op school praten over klasgenoten en niemand wist over wie je het over had!

Advertentie

12. Belletje trekken

Apart van elkaar waren jullie misschien wat verlegen. Maar zodra jullie samen waren was niets te gek. Een beetje spanning hoort erbij toch?

log in

reset password

Back to
log in