11 dingen die je herkent als je opgroeide als tweeling


6. Niet alles even leuk…

Iedereen is anders, jullie dus ook. Je zus houdt van tennis, jij leest liever een boek. Perfect mogelijk.

twins

Advertentie

7. Ja, ook jullie hebben wel eens ruzie

Samen opgroeien is intens. Niet verwonderend dat jullie ook ruzie maken. Gelukkig zijn jullie er altijd zeker van dat het weer goed komt.

Twins

8. Twintuition is real!

Nee, je voelt geen fysieke pijn wanneer je tweelingbroer of -zus valt. Ja, je voelt elkaar wel ontzettend goed aan. Twintuition noemen ze het. Je kent de ander door en door, dus je weet hoe hij of zij over bepaalde zaken denkt. Zegt iemand iets raar, dan kijken jullie elkaar fronsend aan. Of de ander nu naast je zit, of helemaal aan de andere kant van de ruimte.

rmj_20141118_d7000__12679

9. Er is altijd iemand de oudste

En er is altijd iemand de jongste. Vaak heeft de oudere broer of zus een verantwoordelijkheidsgevoel tegenover de jongste.

TwinsHug

10. Jullie hebben veel inside jokes

Héél véél.

Via: flickr.com | Naomi Campbell, CC

11. Samen verjaardag vieren…

Als kind kregen jullie altijd dezelfde cadeautjes, ingepakt in hetzelfde inpakpapier, dat jullie op hetzelfde moment moesten openen. Veel verrassing was er niet aan. Op latere leeftijd begin je ook voor elkaar een cadeautje te kopen. Het voordeel: je vergeet nooit elkaars verjaardag!

ELL_1473

Advertentie

Jouw herinneringen aan tweeling zijn?

Ben jij ook zo’n gelukzak met een tweelingbroer of -zus? Welke van deze puntjes herkende jij tijdens het opgroeien als tweeling? Laat het ons weten in een reactie hier onder!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Rosalie Van Hoof

3 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Hey
    Leuk artikel! Let er wel op dat jullie de een-eiige en twee-eiige niet door elkaar halen. Broer en zus zijn altijd twee-eiig. De tweelingen die vaak het meest op elkaar gelijken (van hetzelfde geslacht) zijn een-eiig. Groetjes van een tweeling

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!