Hoe is het 13 jaar later met de cast van Hotnews.nl? [+foto’s]


Hotnews.nl was een populaire serie en inmiddels is het alweer de nodige jaren geleden dat deze uitgezonden werd. Wij hebben voor je opgezocht hoe het nu met de cast gaat.

Hotnews.nl

Hotnews.nl werd als eerste uitgezonden op Jetix en was daarna nog te zien op Disney Channel. Het geheel speelde zich af bij de redactie van een internetsite waar natuurlijk allerlei dingen meegemaakt worden. Deze redactie zorgde voor ‘hot news’, daarom heet de serie ook zo. In totaal werden er 24 afleveringen gemaakt, bestaande uit drie seizoenen van acht afleveringen. De serie is enigszins gebaseerd op de kinderdetective Q&Q die uit 1974 stamt.

Advertentie

De hoofdpersonages maakte natuurlijk veel mee, het ging hier om Cas, Kevin, Daniel, Suzan, Michelle, Sylvia en Maja. Wij zijn op zoek gegaan hoe het nu met de cast van deze populaire serie gaat.

Wist je dat…

  • Er vaak terugkerende gastrollen waren, waaronder Tanja Jess en Froukje de Both…
  • De DVD van Hotnews.nl is nog steeds te koop
  • Er is zelfs een kleine fanpagina van de serie op Facebook… (oké, heel klein)

Herinneringen ophalen

Ken je de ‘serie’ Vals Geld bijvoorbeeld nog?

En de Bokor?

Advertentie

Hoe gaat het nu met de cast van Hotnews.nl

Wij zijn op zoek gegaan naar de acteurs van Hotnews.nl en hebben voor je uitgezocht hoe het nu met ze gaat. Eén acteur heeft dingen meegemaakt die je zeker niet verwacht had… Lees snel verder op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!