De 10 beste TV-reclames uit de jaren 90: nostalgische beelden!


Ken jij deze oude top-reclames nog? TV-reclames worden steeds saaier. Weer een ‘coole’ auto, of irritante vakkenvullers die je lastig vallen! Voor deze reclames van vroeger zou je NIET zappen!

Hadden we het niet zo lang geleden al over onze leuke pluizige vriend LOEKI de Leeuw, die in jaren ’90 altijd het reclameblok kwam opleuken, kunnen we het natuurlijk ook over de reclames zelf hebben! Er zitten namelijk meer dan genoeg GEWELDIGE reclames tussen. Het grappige is, dat waarschijnlijk iedereen deze zich nog herinnert, ook al is het zo lang geleden! Leuk voor de makers en merken natuurlijk, maar man… wat waren ze GOED!

Advertentie

We hebben de 10 leukste/beste reclames uit de jaren ’90 voor jullie op een rijtje gezet. Welke was jouw favoriet? Laat het ons weten in de comments onderin! En dan even: reclame!

10. “Ik zei nog zo geen BOMMETJE”

9. Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet!

Advertentie

8. “Heej, het is GROEN”….

7. Had jij vroeger ook zo’n zin in vissticks, na het zien van deze schat?

Advertentie

6. Allemaal aan de Choq… hilarisch!

Dit waren nog maar de eerste. De top-5 leukste reclames uit de jaren ’90 kun je zien op pagina 2! Welke denk je daarvan nog te kennen?!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!