Hoe is het 11 jaar later met de goedlachse André Pronk van ‘X-factor’?


Bron: Screenshot YouTube

We kennen ze allemaal: de talentenjachten van vroeger. Er zijn natuurlijk veel grote talenten uit voort gekomen, maar er waren ook een aantal bijzonder opvallende verschijningen te zien tijdens de audities. Eén van deze mensen was André Pronk en wij hebben voor je uitgezocht hoe het nu met hem gaat!

André Pronk

Misschien zegt de naam je niet direct iets, maar zijn verschijning staat nog in het geheugen van vele mensen. Deze vrolijke zanger draagt de naam André Pronk en heeft veel kwaliteiten, maar of zingen daarbij hoort is niet iedereen het over eens. De jury van onder andere X-factor was niet echt fan van de zanger, hetzelfde geldt voor Popstars.

Advertentie

De zanger die vooral bekend staat om zijn lach en woont in Vlaardingen. Daarnaast staat er online dat hij een relatie heeft. Van een totaal onbekende Nederlander, werd hij na zijn eerste auditie ineens een BN’er. Hij deed daarnaast mee aan de antihelden, een groepje zangers met onder andere Herman Berghuis die we kennen van Idols. Samen met nog een aantal opvallende talentenjacht-auditanten traden ze op in het land.

Bron: Screenshot YouTube

Om nog even wat herinneringen op te halen, hier nog wat beelden van de audities van André.

Auditie X-factor

Hierboven zien we de allereerste auditie van André, waar hij de jury niet echt tevreden kan stellen. Hij is het daar overduidelijk niet mee eens, zo blijkt uit het commentaar achteraf. Waarin we zijn lacht voor het eerst ECHT horen.

Advertentie

Auditie Popstars

In 2008 zagen we André nog een keer terug, deze keer was de goedlachse ‘zanger’ te zien bij Popstars.

Maar hoe gaat het nu met André Pronk van X-Factor en Popstars? Wat doet hij nu en vooral: hoe ziet hij er nu uit? Lees snel verder op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!