Alweer 18 jaar geleden: ZO zien de sterren van ‘American Pie’ er nu uit!


1. Jason Biggs – Jim Levenstein

Na American Pie was Jason Biggs onder andere te zien in Saving Silverman, Prozac Nation en Anything else. Momenteel speelt de inmiddels 38 jaar oude acteur Piper’s ex in Orange is The New Black.

Advertentie

2. Alyson Hannigan – Michelle Flaherty

Alyson speelde natuurlijk een belangrijke rol als Jim’s crush, maar zij is misschien nog wel bekender geworden door haar rol in Buffy The Vampire Slayer. Hierin speelde zij Willow Rosenberg, de beste vriendin van Buffy. Voor deze rol ontving zij meerdere prijzen! De 38-jarige is nog steeds werkzaam als actrice. Zo speelde ze vorig jaar in de film Modern Love.

.

3. Chris Klein – Chris “Oz” Ostreicher

Chris kwam na American Pie vooral in het nieuws als het liefje van actrice Katie Holmes. Ze waren zelfs verloofd, maar van een huwelijk kwam het nooit. Hij kampte met een alcoholprobleem, maar is inmiddels helemaal ‘clean’. Hij speelde in de serie Wilfred en zijn meest recente rol is in de film Out Of The Burning Blue.

.

4. Seann William Scott – Steve Stifler

Voor Sean ging het allemaal snel na zijn rol in American Pie. Het was het begin van een glansrijke carrière. Zo speelde hij hoofdrollen in Dude, Where’s my CarRoad Trip en Final Destination. Hij is nog steeds actief als acteur. Zo is hij dit jaar te zien in Goon: last of the Enforcers.

.

Advertentie

5. Eddie Kaye Thomas – Paul Finch

Eddie heeft na American Pie nog in aardig wat films gespeeld. Zo speelde hij de rol van Rosenberg in de twee hilarische Harold & Kumar films en speelde de acteur recent in The List.

.

6. Thomas Ian Nicholas – Kevin Myers

Thomas had direct na American Pie een rol(letje) in de tvshow: Party of Five, speelde daarnaast in Grey’s Anatomy. Dit jaar zal de inmiddels 37-jarige te zien zijn in de film Zeroville.

.

Advertentie

7. Shannon Elizabeth – Nadia

Shannon heeft naast acteren nog een bijzondere baan. Zo is zij part-time werkzaam als pokerspeelster. Ze is maandelijks in Las Vegas om het op te nemen tegen ‘s werelds beste pokerspelers en ze heeft ook enkele keren meegedaan met de World Series of Poker. Daarnaast acteert ze ook nog. Haar meest recente werk is Swing Away.

.

log in

reset password

Back to
log in