Zo gaat het NU met de cast van The Wonder Years


1. Kevin Arnold – Fred Savage

Deze nerdy tieneridool met schattige krullen en kuiltjes liet ons een wereld van oorlog en verdriet van dichtbij beleven, maar ook zijn eerste liefde. Leefde jij ook zo met hem mee?

Via: flickr.com | Alan Light, CC

Advertentie

Tegenwoordig speelt Fred (nog erg actief) hele andere rollen, zoals de Mol in Austin Powers in Goldmember en in het echte leven is hij ook nog eens vader van 2. Dat lieve jongetje is groot geworden en presenteerde zelfs Saturday Night Live! Naast acteren is Fred gevierd regisseur van vele films en series.

Hoje é o dia dele, Fred Savage 09 de julho de 1976, nosso Kevin Arnold está entrando na meia idade rsrsrsrs, feliz aniversário Fred Arnold rsrsrsrs #fredsavage #thewonderyears

Geplaatst door Frases de Kevin Arnold (ANOS INCRÍVEIS) op Zaterdag 9 juli 2016

Fred trouwens broer van Ben Savage, het jongetje uit de hitserie Boy Meets World!

.

2. Winnie Cooper – Danica McKellar

Winnie was alles voor Kevin. Ze was slim, mooi en woonde ook nog eens op een steenworp afstand. Er was altijd wat met deze meid en Kevin zijn hartje werd vaak gebroken. En toch was het zo een schattig stel. Zou ze in het echt ook zo een draaikont zijn?

Via: flickr.com | Micaela Durand, CC

Soms heb je kindersterren die op latere leeftijd foeilelijk zijn, Danica is daar zeker niet één van. Deze babe is nog steeds actief actrice had o.a. kleine bijrollen in ‘How I met your mother’ of ‘The Big Bang Theory’, maar valt het meest op door haar hersenen. Ja, deze dame is ‘into maths’ en schrijft zelfs bekende boeken erover. Van haar zou je wel bijles willen, toch?

Via: flickr.com | Walt Disney Television, CC

3. Paul Pfeiffer – Josh Saviano

Wat als je allergisch bent voor alles, je beste vriend is cool en jij niet, je draagt een beugel en bril en bent superslim? Dan heet je Paul uit The Wonder Years. Hij was de pechvogel in het intieme groepje en hij was altijd te veel als Kevin Winnie probeerde te veroveren.

Via: The Wonder Years (capture)

Tegenwoordig is Josh advocaat maar had hij af en toe nog een bijrol in de serie Law & Order: Special Victims Unit.

Advertentie

Danica en hij kwamen elkaar nog tegen op de set van een andere Amerikaanse klassieker, Camp Cucamonga, ken je die nog? Let goed op, er komen heel wat bekende acteurs langs.

Benieuwd hoe het nu met de ouders en broer van Kevin gaat? Bekijk de volgende pagina, waar we ook leuke beelden hebben van een reünie!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!