Zo gaat het NU met de cast van The Wonder Years


Via: The Wonder Years (capture) | Wikipedia, CC

Ruim 25 jaar geleden keek bijna elk gezin gezamenlijk naar de hitserie The Wonder Years. Een serie over de tiener Kevin Arnold, zijn familie, het buurmeisje waar hij gek was (Winnie Cooper) en beste vriend Paul. Hoe gaat het nu met de cast van deze Amerikaanse televisieserie? Wij zochten het voor je uit.

The Wonder Years

Kevin was de hoofdpersoon van deze geweldige en nostalgische serie. Een tiener, die tegen de camera (of wie er ook meekeek) sprak over zijn dagelijkse beslommeringen. Zijn grote liefde was Winnie, zijn buurmeisje. Samen met haar en zijn beste vriend Paul maakt Kevin heel wat mee. Sommige dingen zijn leuk, andere wat minder. Een oudere vervelende broer, een strenge vader, ldvd…

Advertentie

The Wonder Years: kritische noot

Het was niet alleen het alledaagse, wat herkenbaar en daardoor meeslepend was. Nee, de serie had ook een kritische noot en zat vol met verwijzingen naar actuele gebeurtenissen zoals de Vietnam oorlog. Het was even andere koek dan de reguliere sitcoms en GTST.

Via: The Wonder Years

De familie Arnold…

De 3 tieners en hun familie brachten het Amerikaanse leven dichterbij zoals het echt was en niet zoals in de commercials ons werd voorgeschoteld. Natuurlijk kan het typische gezinsleven van de familie Arnold daarin niet ontbreken…

Via: ANP | Kippa, CC

Herinneringen aan The Wonder Years

De immens populaire serie brengt natuurlijk veel herinneringen terug. Niet alleen krijg je meteen weer dubbele gevoelens bij Kevins broer Wayne, maar voel je ook meteen die vibe tussen Kevin en Winnie. Het was gewoon meegenieten met de Arnolds & friends en dat alles zonder vervelende lachband en in een coole verhaaltechniek (die later ook zou worden gebruikt in How I met your mother)! Herken je dit bekend deuntje nog?

Advertentie

Hoe gaat het nu met de cast?

Natuurlijk moeten we nu meteen terugdenken aan de familie Arnold, Winnie en Paul, maar de serie begon maar liefst in 1988, dus dat zijn redelijk wat jaartjes geleden. In die tijd is er veel veranderd en ziet de cast er (hoogstwaarschijnlijk) wat ander uit. Op de volgende pagina lees je hoe het de cast na deze serie verging (met actuele foto’s)…


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!