Deze 13 zaken moest je ABSOLUUT hebben voor het nieuwe schooljaar!


Via: flickr.com

De middelbare school, wat een tijd! En wat een feest was het als het zomervakantie was, geen school, geen wekker, even helemaal niets. Altijd balen als je richting het einde van de vakantie ging, het enige leuke was dat je dan weer mega coole spullen kon kopen voor het nieuwe schooljaar!

Er waren genoeg schoolspullen te koop, maar natuurlijk wilde je wel met de aller leukste spullen weer naar huis. Het was soms een zoektocht, maar stiekem ook best leuk om al die schoolinkopen te doen.

1. De enige ECHTE fiets: een OMA-fiets!

Je moest natuurlijk goed en veilig (en cool) aankomen op school! Gelukkig was die vorige fiets kapot, dus nu MOEST je wel deze nemen!

Via: speurders.nl

Advertentie

2. Een super gave agenda

Het soort agenda die je had zei veel over jou als persoon, het was dus belangrijk dat je een super gave agenda had waarmee je een goed indruk kon maken bij je klasgenoten. Voor meiden was het natuurlijk gillen als ze er op de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar achter kwamen dat ze dezelfde agenda hadden gekocht! WOW, BFF 4LIFE. Aan het eind van het jaar was er alleen vaak niet veel meer van over 😉

Via: Newbie Corners

3. Het allerleukste kaftpapier

Tegenwoordig heb je van die handige hoesjes die je om je boeken kunt doen, zonder moeite! Maar daarvoor had je kaftpapier. Hoewel boeken kaften een ellendige klus was, was het uitzoeken van kaftpapier wel leuk. Want je wil natuurlijk de allerleukste kleuren en prints voor je boeken, zodat je lekker kunt opvallen op school.

Door Michiel TMEigen werk, CC BY-SA 3.0, Link

Advertentie

4. Een nieuwe etui, het liefst matchend bij je agenda

Hoe het kwam, geen idee. Maar zo’n etui ging niet lang mee.. Tijd voor een nieuwe dus! Helemaal leuk als deze ook nog eens matcht met je agenda.

5. Nieuwe pennen en potloden

Die nieuwe etui moet gevuld worden, toch? En niet alleen met pennen en potloden..

Advertentie

6. Alle kleuren markers

Waar je ze voor nodig had? Om leuke tekeningen te maken tijdens de les! Ik bedoel, om aantekeningen te markeren, natuurlijk.

log in

reset password

Back to
log in