Hoe is het nu met de klungelige Ymke (van Britt)? [+foto’s]


Ymke Wieringa stond bekend om haar klungelige performance en onhandige vragen, maar ook zeker haar spraakwaterval. Wij hebben uitgezocht hoe het nu met haar gaat.

Ymke Wieringa

Ymke is inmiddels niet meer op tv te zien, haar laatste optreden was in 2015. Ze geeft zelf aan dat ze naar haar hoogtepunt gestopt is met tv en ze heeft nu een ‘gewone baan’.

Advertentie

Ze is nu namelijk Graphic Recorder, dat wil zeggen dat ze tekeningen maakt bij bijvoorbeeld bijeenkomsten. Hiermee maakt ze een visueel verslag van wat er gebeurt en dat is precies wat ze heel leuk vindt om te doen. Wat ze maakt, kun je terug zien op haar Instagram.

We hebben ook alvast wat recente foto’s van Ymke voor je gevonden:

Geplaatst door Ymke Wieringa op Maandag 2 januari 2017

Geplaatst door HF Young op Donderdag 15 maart 2018

Advertentie

Terug op tv?

Ze heeft wel nog nagedacht of ze niet moet terugkeren naar tv, maar wil zichzelf niet per se voor schut zetten door mee te doen aan een aantal random programma’s zoals paaldans-wedstrijden. Ze vond wel het stijldansprogramma erg leuk, maar dat is helaas niet meer terug te zien op tv.

Lees ook: Hoe is het 15 jaar later met Herman Berghuis uit Idols?

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!