Hoe is het nu met de klungelige Ymke (van Britt)? [+foto’s]


Via: youtube.com, RTL

Ymke Wieringa, die een kortstondige TV-carrière had, is inmiddels naar de achtergrond verdwenen. Toch hebben we nog veel herinneringen aan deze iconische tv-persoonlijkheid, dus wij halen herinneringen op en bekijken hoe het nu met haar gaat.

Take me out

De eerste keer dat Nederland kennis maakte met Ymke Wieringa was in 2009, toen ze deelnam aan Take Me Out. Een datingprogramma dat uitgezonden op RTL 5, waarbij het andere geslacht beoordeeld moest worden. Omdat Ymke nogal lang van stof was en een beetje ‘nerderig’, werd ze een succesnummer.

Advertentie

Vervolgens deed ze mee aan ‘Echte meisjes in de Jungle’, waar ze eerder het programma moest verlaten omdat ze gebeten werd door een Ananconda. Vervolgens kwam ze terug op tv samen met Britt Dekker in het programma: De zomer van Britt en Ymke. Dit bleek een mooie combinatie.

In 2011 tekende beide dames een contract  bij RTL5 voor twee jaar waarbij ze onder andere ‘Britt en Ymke en het mysterie van…’ en ‘Britt en Ymke stellen vragen’ maakte. Dit was nog niet het einde van de carrière van Ymke, ze kwamen ook nog terug met ‘Waar rook is… zijn Britt en Ymke’. Naast haar tv-optredens sprak ze ook de stem van Shannon in uit de film Verschrikkelijke Ikke 2.

Wist je dat…

We hebben nog een aantal leuke wetenswaardigheden voor je verzameld

  • Ymke deed mee aan het Grote dictee der Nederlandse taal. Ze maakte 40 fouten.
  • Ze ook heeft gewerkt voor het wetenschapstijdschrift Know How
  • Ze op National Geographic ‘Science of Stupid’ heeft gepresenteerd
  • Ze in 2015 mee deed aan Shopping Queen VIPS en… laatste werd
  • Ymke schreef haar scriptie over ‘echtheidsbeleving van realityprogramma’s’

Advertentie

Herinneringen ophalen

Hoe is het nu met Ymke Wieringa

Nu wil je natuurlijk weten hoe het nu is met Ymke Wieringa, nou: dat hebben wij voor je uitgezocht en we hebben nog een recente foto gevonden. Lees snel verder op de volgende pagina.


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!