Ken je schattige Webster nog? Zo gaat het nu met hem!


Via: Webster

Webster was in de jaren 80 een bekende sitcom. Het kleine kereltje in deze serie lijkt haast vergeten te zijn. Benieuwd hoe het nu met hem gaat? Wij zochten het voor je uit!

Ken je Webster nog?

Webster was een komedieserie in de jaren tachtig, over een jongetje dat zijn ouders verliest. Hij wordt geadopteerd door twee mensen die nog weinig ervaring hebben met het opvoeden van kinderen. De serie ging er vooral over waar de ouders tegenaan liepen tijdens het opvoeden van zo’n kleine (en grappige) vent.

Via: Webster

Advertentie

De intro kennen we waarschijnlijk allemaal nog wel:

Webster was schattig

Webster was vooral heel erg schattig. Zo kennen we hem dan ook. Het jongetje werd gespeeld door Emmanuel Lewis, die zijn rol perfect wist neer te zetten.

Zie hier wat schattige momenten uit de serie:

In reclamespotjes

Emmanuel Lewis was voordat hij in Webster speelde al te zien in wat reclamespotjes in Amerika. Zo deed hij dit o.a. voor Burger King:

Advertentie

Hij kon ook zingen!

Zijn nummer ‘City connection’ werd vooral in Japan een hele grote hit. Luister het hier:

Hoe gaat het nu met Webster?

Emmanuel is geen klein ventje meer, maar inmiddels al 47 jaar oud. Benieuwd hoe hij er nu uitziet? Lees snel verder op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Suzanne Peters

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!