12 waardeloze ouders op televisie die iedereen kent


7. Morticia en Gomez Addams

Van deze 2 mocht echt alles. Dat liep vaak uit op gevaarlijke situaties maar dat was juist spannend en goed. De omgekeerde wereld als je kijkt naar hoe onze ouders af en toe waren. Nee, je mag niet klimmen in de die hoge boom van 6 meter. Nee, speel niet met vuur. Wij mochten echt niets en Wednesday en Pugsly alles! Niet eerlijk eigenlijk. Deze ouders waren cool!

Via: Wikimedia Commons | ABC Television, CC

Advertentie

8. Waar zijn de ouders van Beavis & Butthead?

Nou die waren er volgens mij nooit. Vandaar dat ze uren tv mochten kijken en vieze woordjes gebruikten. Heb jij ze wel eens gezien?

9. Ouders van Cow & Chicken

Over maffe ouders gesproken. Ze waren half, krijgen een koe maar ook een kip? Hou maar op, daar snapt toch niemand wat van. Maar ze konden wel overal om lachen, dit olijke stel.

Via: Cow and Chicken (capture) | Warner Bros

10. Absolutely fabulous

De term drunk as a skunk past perfect bij deze 2 bff’s waarvan eentje toevallig moeder is. Zo vervelend kan zo een kind zijn als je gewoon in alle rust wilt bijkomen van een kater.

11. Boze stiefmoeders in Disney films

Lieve stiefmoeders bestaan niet, dat was het idee van Disney. Die Disney prinsessen hebben dan ook redelijk wat afgezien. En dat naast al die andere zielige Disney-momenten. Lekker dan als jouw stiefmoeder wel lief was maar al jouw vriendinnetjes al bang zijn… Dank Disney! ūüėČ

Advertentie

12. All in the family

Racistische papa Archie Bunker was het toppunt. Hij had voor niemand respect, iedereen was gajes en vroeger was alles beter. Geen enkele minderheidsgroep beviel hem en van zijn schoonzoon moest hij al helemaal niets weten. Ben ik even blij dat hij mijn vader niet is, zou me doodschamen.

Waardeloze ouders…

Wat een geweldige voorbeelden hadden onze ouders, NOT! Welke slechte ouders zijn wij vergeten? Deel ze in een reactie hieronder.

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!