12 waardeloze ouders op televisie die iedereen kent


Via: Married... with Children (capture) | Columbia Pictures

Natuurlijk hebben ouders de grootste invloed op kinderen. Toch heeft ook televisie daar een kleine rol in en dan is het vreemd te zien hoeveel waardeloze ouders er op de buis verschijnen. We hebben een leuk lijstje met 12 van deze slechte ouders in televisieland. Welke ken jij nog (of missen we juist)?

Slechte ouders op de buis…

Onze ouders gaven altijd het goede voorbeeld, maar waren ook niet perfect. Ze waren echter lang niet zo slecht in opvoeden als de slechte ouders die wij op televisie zagen. Het was als kind fijn om te zien dat ouders ook wel eens dingen verkeerd aanpakken. Welke ouder was verreweg de meest belabberde? Welke zou jij echt niet willen hebben als mama of papa of als ouders? Missen we misschien nog waardeloze ouders? Laat het weten in een reactie onderin!

Advertentie

1. The Simpsons (Homer dan…)

Doh! Dat geluid wat Homer maakt als er weer wat verkeerd gaat! Ken je die nog? Hij was te dom om te poepen, zoals men wel eens zegt. Als kind wil je geen ouders die constant knullige dingen doen waarvoor jij je schaamt, toch? Wat zou jij bijvoorbeeld doen als je vader zulke stunts uithaalt? Dat is toch niet normaal?! Stel, je neemt een vriendje mee naar huis en dan tref je dit aan? Ocharme Marge…

2. Kevin’s ouders uit Home Alone

Een tijdje alleen zonder ouders thuis lijkt heel leuk. Is het ook. Lekker zelf alles bepalen. Maar, hoe kun je als ouder ieder jaar opnieuw je eigen kind thuis vergeten??? Dat je een raam vergeet te sluiten, een licht niet uit hebt gedaan, ok dat kan. Maar je kind vergeten? Hoe dan?

3. Mams en paps van Matilda

Matilda was een voorbeeldig kind, haar ouders waren dit totaal niet. Ze pasten daarom helemaal niet bij dit gezin. Als ouder mag je een kind niet voortrekken maar daar trokken zij zich niets van aan. En de meeste ouders zouden het fijn vinden dat hun dochter zo van lezen houdt en slim is…

4. The Bundy’s

Een schoenenverkoper die graag op de bank zit met zijn hand in zijn broek. Stel je maar weer voor, jij en dat vriendje die binnenkomen en hiernaar moeten kijken. Dan neem je toch nooit meer iemand mee?

5. Ma Flodder

Alles wat met roken te maken heeft, is tegenwoordig verboden op televisie. De Flodders mogen w√©l nog worden uitgezonden dus we zien geregeld deze lekkere mama langskomen. Van haar kon je wel wat leren… Leren schelden, leren bedreigen, bedriegen en ga zo maar door. Allemaal goede bruikbare skills voor als je groot bent. ūüėČ

Via: ANP | Kippa, CC

Advertentie

6. Hyacinth Bouquet

Als je wilt leren hoe je neerkijkt op anderen, dan moet je met the lady of the house bellen. Je moet wel even geduld hebben, want zij moet alvorens op te nemen, even de telefoon schoonvegen. Het leuke was dat zij zelf uit een familie van uitschot kwam en zich beter voordeed. Zelfs de postbode was bang voor haar luide stem. Stel je voor dat zij je roept om binnen te komen voor het avondeten. OMG!

Nog 6 waardeloze ouders op de volgende pagina! Wat dacht je van de ouders van die twee scheldende tieners (zie 8.) of al stiefouders van Disney-prinsessen (zie 11.)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!