Hilarisch: zo ziet een vrolijk en blij varkentje eruit!


Je wordt hier gewoon zelf vrolijk van! Geweldig om te zien, hoe een varkentje reageert als hij blij is en lekker vrij rond kan lopen!

Actief varkentje…

Waarschijnlijk krijgen veel mensen dit soort beelden niet mee; wie heeft er immers een varkentje thuis? Je verwacht dat een varkentje dik en lui is en zich hooguit wat in de modder rolt, maar niets is minder waar. Het enthousiasme straalt er vanaf en je kan hier gemakkelijk vrolijk van worden! Dat maakt deze video des te leuker om te zien!

Advertentie

Vrolijke Oliver

Dit varkentje, Oliver genaamd, kan vrij rondlopen in de tuin en is daar redelijk blij mee zo te zien! Lekker gek en een beetje hyper, maar geweldig om te zien!

Wat vond jij hiervan?

Kun jij ook een beetje vrolijk worden of zelfs lachen van dit vrolijke varkentje? Laat het ons weten in een reactie onderin!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!