10 vergelijkingen met vroeger: ouders van nu overdrijven echt!


Vroeger was alles beter! Natuurlijk gaat dat niet altijd op, maar na het zien van onderstaande foto’s denk je daar misschien toch zo over. Vroeger was alle veel eenvoudiger, minder gecompliceerd, minder op uiterlijk gericht en dat is precies wat deze foto’s van het werk van ouders bewijzen. Klaar ervoor?

We hebben een lijstje opgesteld van 10 grappige vergelijkingen tussen wat ouders nu doen en wat we vroeger zelf als kind konden verwachten van onze ouders. Natuurlijk moet je het zelf beoordelen, maar we verklappen alvast: deze 10 series tonen redelijk wat verschil! Ja, we begrijpen dat niet alle huidige of vroegere ouders in één hokje passen, maar het blijft leuk om te vergelijken, toch?

1. Fruit eten als kind doe je nu zo:

Vroeger was het wat eenvoudiger…

Advertentie

2. Slaapfeestjes nu

Slaapfeestjes vroeger:

3. Babyfoto’s van nu zijn volledig in stijl

Maar vroeger…

4. Het geslacht van een baby delen doen ouder nu zo:

En vroeger…

Via: Pixabay

Advertentie

5. Op vakantie met je ouders nu

Op vakantie vroeger

We hebben nog 5 geniale vergelijkingen op de volgende pagina! Wat dacht je van verjaardagen vieren? (zie #6)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!