Deze 8 typetjes had iedereen vroeger in de klas zitten!


Hoe groot de klassen ook waren op de basisschool en eigenlijk ook op de middelbare school, er waren altijd bepaalde typetjes die iedereen in de klas had zitten! Deze 8 types zul je dan ook absoluut herkennen.

Advertentie

De klassen op de basisschool waren vaak opgedeeld in groepjes en iedereen had wel bepaalde typetjes in de klas. Bij welke ban de acht types hoorde jij?

1. De populaire meiden

Dit waren vaak de mooie meisjes die niet op hun mondje zijn gevallen. Ze staan graag op de voorgrond en doen hun uiterste best om indruk te maken op de stoere jongens. Deze meiden waren altijd net wat beter dan de rest, tenminste dat vonden ze voornamelijk zelf.

types-klas-populaire-meiden

Advertentie

2. De stoere jongens

De stoere, knappe jongens in de klas. Duidelijk aanwezig en ze vinden zichzelf al een behoorlijke vent. Deze jongens zijn vaak te vinden bij de populaire meiden. Het soort jongen waar ieder meisje verliefd op werd.

3. De nerds

Dit was vaak een klein groepje uit de klas, de slimste kinderen en daardoor de nerds. Inclusief bril was het plaatje natuurlijk helemaal compleet! De kinderen uit dit groepje wisten op iedere vraag het antwoord en verbeterde iedereen. Het maakt niet uit wat je ze vraagt, ze wisten bijna alles. Hoe dan?!

Advertentie

4. De grappenmakers

Er zitten altijd wel één of twee kinderen tussen die continu flauwe grappen of opmerkingen maken. Waar ze natuurlijk zelf het hardste om lachten. Oké, heel soms was het ook best grappig. Maar dat liet je natuurlijk niet merken.

types-klas-grapjas

Lees verder op pagina 2! Ken jij nog mensen in groep #6?

log in

reset password

Back to
log in