16 nostalgische TV-momenten die jij NOOIT vergeten bent!


12. De Tokkies

In 2003 waren de Tokkies een hele mediahype in Nederland. Nadat een burenruzie uit te hand is gelopen, kregen ze veel media-aandacht. Het gezin zorgde voor veel problemen in de wijk waar ze woonde. Stiekem was dit ook wel (een beetje) grappig om naar te kijken!

Advertentie

13. Ruben van Assouw

Ruben werd de ‘Wonderboy van Tripoli’ genoemd. Als enige had hij een vliegtuig ramp overleeft in Tripoli. Journalisten maakten opnames in het ziekenhuis van hem. Dit zorgde voor veel ophef. Niet iedereen was het er mee eens dat er gefilmd werd in het ziekenhuis.

14. Een Sinterklaasjournaal in Mei

Dit had jij toen niet verwacht, dat er in Mei een Sinterklaasjournaal op televisie zal komen. Maar het was wel een hele bijzondere aflevering. Bram Van Der Vlugt vertelde namelijk dat die er mee ging stoppen. Bram kreeg als dank van Sinterklaas het grote boek cadeau. Want Sinterklaas had zelf een nieuw boek.

Advertentie

15. Alleen maar rauw eten

Een jongen en zijn moeder vertellen in een documenteren dat ze alleen maar rauw eten en geen gekookt eten. Ze geloven dat het opwarmen van eten niet gezond is. Er ontstond veel ophef over dat deze jongen geen gewoon eten mocht. Zelf de kinderbescherming is ingeschakeld door kijkers van deze documenteren.

16. Yes we can

De uitspraak ‘Yes we can’ zal iedereen zich vast wel nog kunnen herinneren van Obama. Tijdens zijn afscheidsspeech in 2017 kwam Obama nog een keer terug op deze uitspraak en zei toen ‘Yes we did’.

Advertentie

Welk tv moment kon jij nog het meest herinneren? Deel dit bericht op Facebook en laat het horen.

log in

reset password

Back to
log in