16 nostalgische TV-momenten die jij NOOIT vergeten bent!


6. Henk van ‘Mengvoeders United’

Een geweldige afscheidsspeech voor Henk van den Tillaart, die na zoveel jaar trouwe dienst bij ‘Mengvoeders United’. Theo Maassen had met zijn show deze geweldige nostalgische scene! Henkie Penkie…..

Advertentie

7. Jury krijgt ruzie tijdens de X Factor

Eric en Gordon krijgen tijdens een liveshow van de X Factor ruzie met elkaar. Niemand had dit verwacht dat dit zal gebeuren tijdens een live uitzending.

8. Mauro

De asielzoeker Mauro moest het land uit. Hierdoor kwam Nederland massaal in opstand. Iedereen wilde dat Mauro in Nederland mocht blijven, maar de politiek dacht hier anders over. Uiteindelijk is besloten dat Mauro toch in Nederland mocht blijven wonen.

Advertentie

9. 11 september 2011

De datum 11 september (of op z’n Engels 9/11) zal je waarschijnlijk nooit meer vergeten. Je zult je vast ook nog wel het moment herinneren dat je hoorde dat er een aanslag was in New York. Iedereen was in shock…

10. Mr. Blue

Waarschijnlijk kennen velen het lied Mr. Blue nog wel. De zieke René Klijn was te gast in de televisieshow van Paul de Leeuw en zong daar samen met de gastheer het lied ‘Mr. Blue’. Het zou de best-verkopende single van 1993 worden…

Advertentie

11. Alles is weg

Gerda Smit, de moeder van Jan Smit vertelt op TV dat alles weg is. Volgens Gerda Smit had Yolanthe het hele huis leeggehaald na de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe.

Lees verder op pagina 3! Hoe hilarisch waren de lui van #11 toen!

log in

reset password

Back to
log in