16 nostalgische TV-momenten die jij NOOIT vergeten bent!


Maxima, Tv moment
Screenshot Youtube

Als kind zal jij vroeger vast ook vaak televisie hebben gekeken. Er zijn waarschijnlijk veel TV-momenten die jij nooit vergeten bent. Wij hebben een aantal van die momenten opgezocht. Je zult ze wellicht meteen weer herkennen tijdens het kijken.

Helaas waren niet alle tv-momenten even leuk. Nummer 11 zal jij je vast ook wel nog kunnen herinneren. Stiekem vond jij deze ruzie misschien ook wel grappig om te zien op televisie. Nederland praatte er ieder geval massaal over dat het ‘niet normaal’ was.

1. Koninginnedag 2009

Koninginnedag in 2009 leek zo’n leuke dag geworden, iedereen was in een feeststemming. Totdat een auto tegen de naald reed. Deze verschrikkelijke aanslag was live op tv te zien tijdens het journaal die verslag deed. Je zult je dit moment vast wel nog kunnen herinneren.

Advertentie

2. Joran van der Sloot gooit met wijn

Iedereen kan zich vast wel nog het wijnincident herinneren bij Pauw en Witteman. Joran van der Sloot gooit na een interview een glas wijn in het gezicht van Peter R. de Vries.

3. Huwelijk van Willem Alexander en Maxima

Bijna iedereen heeft het huwelijk van Willem Alexander en Maxima wel gekeken op televisie. Het was misschien wel een van de mooiste tv-moment dat jij nog weet te herinneren.

4. Hilbert je moet nog een rondje!

Dit is waarschijnlijk een van de grootste blunders ooit tijdens het schaatsen. Hilbert had niet door dat die nog een rondje moest schaatsen. Commentator Leen Pfrommer schreeuwt heel hard dat Hilbert nog een rondje moet.

Advertentie

5. Overlijden Prins Claus

Op 6 oktober 2002 was Prins Claus overleden. De NOS heeft hiervoor een extra journaal uitgezonden. Op alle publieke zenders was deze uitzending te zien, veel mensen hadden toen alleen nog de publieke zenders.

Lees verder op pagina 2! Wie kent Henk van #6 nog?


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Genoten? Schrijf je dan in voor onze GRATIS nostalgische nieuwsbrief!

Geen zorgen, we spammen niet!
Inschrijven
close-link

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!
close-link
Klik hier niet