Hoe moet de toiletrol nu hangen?! Het mysterie is opgelost!


Het houdt menigeen al lange, lange tijd bezig: welke kant moet de toiletrol op draaien? Binnen- of buitenom? De zaak is eindelijk opgelost

Advertentie

Tijd om komend weekend je vrienden en familie de waarheid te zeggen. Al ruim een eeuw wordt er gediscussieerd, drinken vrienden geen drankje meer met elkaar, zijn goedlopende relaties kapot gegaan en zijn er zelfs kleinere oorlogen gevoegd, over hoe de toiletrol precies moet hangen. Moet ie:

  1. …van binnen uit hangen, waarbij het toiletpapier onder de rol verschijnt en aan de achterzijde wordt afgescheurd?;of
  2. …boven om, waarbij het papier bovenaan de rol verschijnt en aan de voorkant hangend, afgescheurd kan worden?

Alvorens we het antwoord geven, horen we graag (via een mini-poll) wat de situatie is bij de lezer thuis. Uiteraard is dit volledig anoniem (we begrijpen dat dit onderwerp redelijk geladen is en op springen staat), maar mocht iemand de behoefte doen hebben om toch het één en ander duidelijk te maken aan zijn/haar ‘ontvanger’, kan men dit ook delen:

Ok, we gaan een einde maken aan de onzekerheid. Het heeft te lang geduurd. Het moet nu eens uit zijn met alle ellende, die deze discussie met zich mee heeft gebracht!

Advertentie

Hoe we het willen bewijzen? Simpel… met het eerste patent van de toiletrol. Daar is duidelijk te zien, dat de rol BOVEN OM rolt, waarbij het papier aan de bovenkant erbij komt:

Zo, dat is ook weer gezegd. Succes komend weekend, met je vrienden de waarheid te vertellen. Dat kan natuurlijk ook door dit artikel te delen. Vergeet niet eerst een klein weddenschapje af te sluiten…

log in

reset password

Back to
log in