Jeugdsentiment herleefd: Tik Tak komt terug op de buis!


Via: youtube.com (capture) | Ketnet Junior

TikTak, wie is er niet groot mee geworden. Elke avond standaard Tik Tak kijken en… er is goed nieuws! Tik Tak komt terug en wel dit jaar.

Tik Tak

Tik Tak is van oorsprong een Belgisch kinderprogramma en is daar één van de langstlopende programma’s ooit. Standaard begint elke aflevering met de welbekende schaapjes van Tik Tak en ook het einde is altijd gelijk.

Via: youtube.com (capture) | Ketnet Junior

Advertentie

We hebben nog een aantal leuke weetjes voor je op een rij gezet

  • Er werden 366 afleveringen per jaar opgenomen (365 + 1 voor schrikkeljaar)
  • In België werd de serie uitgezonden van 1981 tot 1991 (voel je je al oud?)
  • Tik Tak werd niet alleen in Nederland en België uitgezonden, maar ook in Australië, Israël, Saoedi-Arabië, Verenigde Staten en Zuid-Afrika.

Tik Tak komt terug

Nu is er goed voor de oudere Tik Tak-fans, maar ook de kinderen van nu. Tik Tak komt terug op de TV en zal later dit jaar uitgezonden gaan worden.

Lees ook: 12 geweldige herinneringen aan het nostalgische ‘Tik Tak’!

Interessant is dat dit bewerkstelligd is door de kleindochter van de originele bedenker van Tik Tak. Haar naam is Inge Bollens en ze was toentertijd één van de kindjes die in het kinderprogramma te zien was.

“Wordt het niet eens tijd om iemand te zoeken die geboren is in dit millennium?” zegt ze in het aankondigingsfilmpje van de nieuwe Tik Tak. Zeg nu zelf, wie vond als kind dat boek aan het einde niet fantastisch? 😉

Goed nieuws voor de Belgische en Nederlandse kijkers: het wordt op Ketnet uitgezonden, een zender die bij veel aanbieders standaard uitgezonden wordt. Dus in het najaar kun jij (al dan niet met de kids) genieten van een nieuwe serie Tik Tak.

Advertentie

Hierin worden een aantal elementen behouden zoals we dat vroeger kennen zoals de schaapjes en het schaduwmannetje. Check de video met daarin de aankondiging van de nieuwe versie van Tik Tak.

Lees ook: 12 geweldige herinneringen aan het nostalgische ‘Tik Tak’!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!