Hoe is het 52 jaar later met de Von Trapp-kinderen uit The Sound of Music?


Wie heeft The Sound of Music nu niet gezien? Deze gouden klassieker uit 1965 is nog steeds razend populair. Ook de muziek van deze film kan iedereen zonder problemen meebrullen. Hoe is het nu, 52 jaar later, met de kinderen van de familie Von Trapp? We kunnen alvast verklappen dat de kinderen opgegroeid en dus wat veranderd zijn!


The Sound of Music

The Sound of Music is een geweldige film uit 1965. In 2001 werd deze film zelfs opgenomen in het National Film Registry! De film speelt zich af in de oorlog en focust zich op de Familie Von Trapp. Een familie die probeert Oostenrijk te ontvluchten. Bekijk de trailer hieronder:

Advertentie

We zochten uit hoe het nu met de kinderen van ‘The family VOn Trapp’ gaat. Dit waren de 7 kinderen van Captain Georg von Trapp, waar Maria uiteindelijk deel kwam maken in het huishouden en het vulde met muziek. Je kan je voorstellen, dat de kinderen na 52 jaar inmiddels wat veranderd zijn. We zochten op hoe het nu met ze gaat en we beginnen daarbij met treurig nieuws…

1. Liesl von Trapp (Charmain Carr – R.I.P.)

Charmian Carr, de actrice die Liesl Von Trapp speelde overleed helaas vorig jaar aan de gevolgen van dementie. Ze werd 73 jaar oud.

.

Hoe gaat het met de rest?

De rest van de ‘Von Trapp-kinderen’ is nog wel in leven. Wij zochten uit hoe het nu met ze gaat!

Haal nostalgie terug -> click op plaatje!

2. Louisa Von Trapp (Heather Menzies)

Heather speelde na het succes van de film nog enkele rolletjes in TV-series en reclames. Ook verscheen de beeldschone Heather in de playboy! In 2002 verloor ze haar man aan de gevolgen van kanker. Zelf heeft Heather ook kanker gehad, maar zij overwon deze verschrikkelijke ziekte. Momenteel is de 67-jarige Heather werkzaam als kankeronderzoekster aan de universiteit van Michigan.

.

Advertentie

3. Friedrich Von Trapp (Nicholas Hammond)

Nicholas Hammond speelde Friedrich, de oudste zoon van de Von Trapp familie. Hammond heeft na het succes van The Sound of Music nog in vele films en series gespeeld. Momenteel woont de 67-jarige Nicholas in Sydney, waar hij werkzaam is als scenarist en regisseur.

.

Er waren meer Von Trap-kids, kijk snel op de volgende pagina! Ken je die kleine Gretl nog? Ze is niet zo klein meer… (zie #7)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Jaro Broeklander

Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van Tipify

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!