Een avondje stappen op middelbare school zag er zo uit…


Kun je je dat nog herinneren? Een avondje stappen op de middelbare school. Dat vroeg veel voorbereiding, planning en natuurlijk de ultieme outfit en drank. Wij halen herinneringen met je op!

1. Agenda’s, smeken en plannen

Eerst werden de agenda’s getrokken, de ouders omgekocht en de plannen gemaakt voor die avond. Daar begon je natuurlijk al op tijd mee, want het moest wel goed geregeld worden.

Advertentie

2. Praten over voorbereidingen

Wat gaan we doen? Wie zijn broer/zus gaat drank halen? Wat doen we aan? Hoe laat spreken we af? Welke kroegen gaan we naartoe? Wie komt er nog meer? Allerlei vragen die je stelde als je het erover had op het schoolplein of via MSN.

3. Uren in de supermarkt

Want ja, je moest wel de juiste drank uitkiezen. Want werd het nu Passoa, Pisang, Coebergh, Safari, Flugel, Breezer of toch Boswandeling?

4. Klaarmaken bij jou of mij?

Haren, make-up, gel, luchtjes, outfit. Alles samen! Dan wel natuurlijk een flinke koffer met kleren mee, stel dat je er niet uitkomt.

5. BrEeZaHhH, Flugel en Passoa

En dan begon het indrink-feest. Eerst een paar Flugel (of Feigling) wegtikken, dan een boswandeling, Passao-Jus en natuurlijk wat Breezertjes.

Via: Instagram

Advertentie

6. Snel, naar de kroeg

Met de fiets, bus of te voet, als je er maar was voordat Happy Hour begon of voordat de uitsmijters ID’s begonnen te controleren.

En toen begon de avond pas ECHT! Lees snel verder op de volgende pagina wat er nog meer standaard was op die goede oude stapavonden… Wat dacht je van vreten? (zie #10)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!