Dit speelgoed uit de jaren 90 is nu VEEL geld waard


We hebben er allemaal mee gespeeld in ‘the 90s’. Maar welk speelgoed is nu geld waard geworden? We hebben een lijst voor je met speelgoed waar je nu een (meer dan) mooi zakcentje mee kunt verdienen.

1. Belle en het Beest videoband

Videobanden zijn niet meer zo actueel, maar als je de juiste versie van Belle en het Beest hebt, dan heb je een goede koop gedaan, ooit. De Black Diamond-editie uit 1991 van deze videoband is 8077 euro waard…

Advertentie

2. Furby

Heb jij een Furby gehad? Dan is er een kans dat hij meer waard is geworden. Zo is er een Furby uit 1998 recent verkocht voor 630 euro en een andere limited editon, ging voor 360 euro over de toonbank.

3. M.U.S.H.A. voor Sega Genesis

Dit spel is maar liefst 450 euro waard en komt uit 1990.

4. G.I. Joe

Een complete set van dit actiefiguur kan je zomaar 270 euro opleveren! Katsjing!

5. Hotwheels

Heb je deze auto’s uit de Treasure Hunt-serie, dan kan dat serieus geld overleveren. Een compleet pakket van deze Hotwheels werd recent verkocht voor 1390 euro.

6. Lego

Lego is tijdloos en dat blijkt, complete sets leveren nog steeds veel geld op, vaak meer dan je denkt. Dus jouw favoriete speelgoed van vroeger, is nog steeds geld waard…

Advertentie

7. Magic kaarten

Heb jij vroeger met Magic kaarten gespeeld, dan zouden deze wel eens veel geld waar kunnen zijn. Heb je zeldzame exemplaren, dan kun je tot wel 25.000 euro vangen.

Er is nog meer… Wat dacht je van Happy Meal-speelgoed? (zie #8)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!