Welke van deze 12 spannende televisie-series vond jij het gaafst?


We gaan nog even lekker verder met die spannende televisie-series van vroeger.

7. MacGyver

Geef deze man een punaise, snotje en een stukje tomaat en hij is in staat er een langeafstandsraket van te maken. I kid you not! MacGyver was wel errug inventief. Ik deed hem vaak na, maar die raket is mij tot op de dag van vandaag niet gelukt.

Advertentie

Die nostalgische intro van MacGyver roept nog steeds meteen heldhaftigheid in je op:

8. Airwolf

Gooi er een beetje propaganda(Koude Oorlog), een grote snor, een supersonische helikopter en drankmisbruik door de hoofdpersoon tegenaan en je hebt een hit. Dat is Airwolf in het kort. Ik hield zelf meer van de andere man met de grote snor.

9. Magnum P.I.

De andere man met de grote snor was natuurlijk Tom Selleck. Ook hij hield van een snelle bolide. Die rode Mustang was ook wel een plaatje om te zien. Dat Tom erin reed, zag ik niet eens.

10. Miami Vice

Deze serie is nu ook nog populair. De originele cast blijft toch mijn favoriet. In die tijd was ook Coming to America net in de bioscoop verschenen. Het haar van Rico is wel erg curly en ik denk dat als hij opstaat van de bank er ook een soul glow achterblijft. Maar ze zagen er wel gelikt uit!

Advertentie

11. Dukes of Hazzard

Ik keek niet vaak naar de Dukes. Dit kwam met name vanwege de intro. Zij hadden echt de gaarste ooit, vind ik dan. Ik was meer van geknal en technologie.

Wel vraag ik me nog steeds af, hoe die auto dat allemaal kon weerstaan. Zo vaak springen en hard neerkomen en gewoon weer verder rijden. Dat K.I.T.T. dit kon, begrijp ik, maar van General Lee vond ik dat bijzonder knap…

12. Jake and the Fatman

Een stoere detective, een dikke knorrige commissaris en een lieve luie hond. Een flinke dosis humor mocht ook niet ontbreken. Hunk Jake/ acteur Joe Penny is tegenwoordig trouwens te bewonderen in de filmreeks Jane Doe.

Advertentie

De spannendste televisieserie van vroeger?

Hoeveel van bovenstaande series heb jij vroeger gekeken? En, welke serie vond jij het meest spannend (of juist niet)? Staat hij er wel tussen, of ben je toch meer geschikt voor Bassie & Adriaan? Laat het ons weten in een reactie hieronder? We zijn errug benieuwd naar jouw mening.

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!