Scooter was geniaal en zijn 16 gekste teksten bewijzen het! (vooral #10)


Via: Wikimedia Commons, pitpony.photography, CC

Waarschijnlijk ken je Scooter nog wel. In de jaren 90 klonk hij op ieder feestje en dat had een reden… Wat een geweldige teksten! Hier een top-16 van zijn gekste uitspraken!


“SCOOTER…!!!”

Voor diegene die het ontgaan is: Scooter is een Duitse dance-band, vooral bekend door de kortharige geblondeerde zanger (H.P. Baxxter), die vooral geniale oneliners riep. In totaal heeft de groep meer dan 30 miljoen platen verkocht en maar liefst 23 nummer-1 hits (in hun moederland Duitsland). Je zal het misschien niet verwachten, maar deze band is al 25 jaar bezig (vanaf 1993) en ‘still going strong’!

Advertentie

Even een terugblik…

Om er toch maar weer even in te komen even wat geweldige nostalgische hits van vroeger. Welke was jouw favoriet? Laat het weten in een reactie onderin! Voor nu: “Are you ready for the sound of Scooter?”

How much is the fish?

Hyper HYper

Move your Ass

Advertentie

Scooter: geniale teksten…

Waarschijnlijk heb je ze in de voorbeelden al langs horen komen en de titel “How much is the fish” zegt natuurlijk ook al genoeg, maar Scooter had GEWELDIGE teksten! We hebben geprobeerd de 16 meest bijzondere Scooter-teksten bij elkaar te zoeken! Bekijk ze daarom snel op de volgende pagina!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!