Hoe is het 18 jaar later met Ruud ‘effe knuffelen’ van Big Brother (+foto’s)


Het was 1999 en Big Brother kwam op de buis. Het werd een bijzonder groot succes en nieuwe sterren werden geboren, waaronder Ruud ‘effe knuffelen’. Wij zochten uit hoe het nu met hem gaat.

Advertentie

Ruud Benard (van Big Brother)

De ‘effe knuffelen’ Ruud gaat door het leven als Ruud Benard en is geboren op 8 oktober 1954. Hij werd bekend bij het grote publiek toen hij in 1999 meedeed met het populaire programma Big Brother. Hierin werden mensen 24/7 opgenomen en werden alle beslommeringen gevolgd. Hierin werd Ruud vooral bekend om zijn uitspraken als ‘effe lekker knuffelen’ en ‘Laat je niet gek maken’.


Voordat Ruud mee deed aan Big Brother was bij sportmasseur, onder andere bij de nationale vrouwenwielerploeg. Hij nam na Big Brother onder andere een eigen cd op die de toepasselijke naam ‘Lekker knuffelen’ meekreeg.

Daarnaast leverde hij bijdrages aan Barend en van Dorp met de ‘minuut van Ruud’ en het tourjournaal van Rick Nieman. Daarnaast ging Ruud veel feesten en braderieën in Nederland af.

Herinneringen ophalen

Hoe kunnen we dat beter doen dan met deze video: het beste van Ruud in Big Brother.

Advertentie

Hoe is het nu?

Ruud was een bekende Nederlander door, toen, een revolutionair programma. Dit heeft hem veel gebracht, maar wij vroegen ons af, wat doet Ruud nu eigenlijk?

We gingen op onderzoek uit en vonden wat informatie over Ruud Benard. Wat hij nu doet, lees je op de volgende pagina, met natuurlijk actuele foto’s.

log in

reset password

Back to
log in