Zo ziet het verwende jongetje uit de Rolo-reclame er 22 jaar later uit [+foto’s]


Ook dit is een bijzonder bekende reclame. ‘Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet’ is nog steeds een slogan die veel gebruikt wordt waarbij je altijd denkt aan dat gemene jongetje en die kleine olifant.

Rolo-reclame

In de Rolo-reclame wordt het kleine jongetje gespeeld door Cees Molenaar. De opnames vonden plaatsen in het Noorder Dierenpark, maar het ging niet allemaal even soepel. De groep olifanten beschermden de baby-olifant, waardoor er geen goed shot te maken was. In één keer kwam de jongste van de kudde er aangelopen en dat shot is uiteindelijk ook in de reclame gebruikt.

Lees ook: Hoe is het 15 jaar later met Herman Berghuis uit Idols? (+foto’s)

Advertentie

Cees weet nog goed hoe de draaidag eruit zag, vertelde hij. Ze waren er toen zelfs eerder voor terug naar huis moeten komen van vakantie, omdat de video in de zomer opgenomen werd.

Hij heeft zich overigens niet zelf opgegeven voor de reclame, maar werd gescout in een winkelcentrum, waarbij aangegeven werd dat hij zich bij een reclamebureau in moest schrijven. Dit resulteerde uiteindelijk in deze rol in de Rolo-reclame. Hiervoor heeft hij ook een aantal dozen Rolo gekregen die hij op school mocht uitdelen.

Herinneringen ophalen

Cees Molenaar

Cees Molenaar, de Rolo-jongen werkt als marketing manager bij een bedrijf in Volendam. Hij vertelde aan LindaNieuws dat er in 2016 nog een reünie was waarin alle acteurs bij elkaar waren gekomen van deze succesvolle reclame, erg leuk.

Lees ook: Hoe is het 16 jaar later met het meisje van ‘Danoontje Poweerrrrr’ [+foto’s]

Maar, je wil natuurlijk weten hoe hij er nu uitziet?

Geplaatst door Cees Molenaar op Maandag 12 februari 2018

Advertentie

Geplaatst door Cees Molenaar op Maandag 5 december 2016

Genoten? Volg ons:Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!