De 6 REDENEN waarom sadisten RollerCoaster Tycoon speelde!


Screenshot Youtube

Bijna iedereen kent het spel RollerCoaster Tycoon wel. Waarschijnlijk heb jij het spel ook wel eens gespeeld. Maar je zal het misschien niet verwachten, het spel RollerCoaster Tycoon werd ook veel gespeeld door sadisten.

Advertentie

Het spel is ondertussen al bijna 15 jaar oud. Toch zijn er nog steeds kinderen die het spel spelen. Waarschijnlijk was jij zelf ook wel een beetje een sadist in dit spel. Nummer 6 zal jij vast ook gedaan hebben tijdens het spelen van dit spel.

1. Mensen laten verdrinken

Had jij boze gasten in het pretpark? Dan pakte je ze gewoon terug, door ze te laten verdrinken. Je zult het vast stiekem ook wel eens gedaan hebben.

2. Woekerprijzen voor paraplu’s

Je vond het geweldig als het begon te regen. Want dan stroomde het geld binnen. Want de prijs van de paraplu’s deed je dan snel omhoog. Niet alle gasten van het pretpark vonden dit leuk dat de prijs ineens omhoog ging tijdens het regen.

3. Mensen oppakken

Willen gasten jou pretpark verlaten? Daar stak je natuurlijk een stokje voor. Je pakte ze snel op, en verplaatste hem weer ergens ver in het park. Zodat hun voorlopig niet naar huis konden. Dit omdat de uitgang een heel eind lopen was.

Advertentie

4. Mensen laten verdwalen

Probeerde jij er ook alles aan te doen om je bezoekers te laten verdwalen. Want dan kon je extra plattegronden van het park verkopen. Maar helaas trapte veel gasten hier niet in en werden ze vaak boos en gingen ze massaal klagen.

5. Een vrije val

Vond jij het ook zo leuk om een gast op te tillen en dan later vallen? Wat jij misschien niet meer weet, gasten met een paraplu deden deze soms open als ze vallen.

6. Een massamoord met de achtbaan

Iedereen heeft wel eens een achtbaan gebouwd om hem te laten crashen. Veel van je gasten zullen dit vast niet overleeft hebben. Hoe meer vuur hoe beter de crash was! Je deed er vroeger alles aan om een zo groot mogelijke crash te veroorzaken.

Advertentie

Benieuwd hoe jouw acties er in het ECHT uitzagen? Bekijk het hier!

Ken jij iemand die ook een sadist was tijdens het spelen van RollerCoaster Tycoon of was jij het misschien wel zelf? Deel dit bericht dan op Facebook en TAG de sadist.

log in

reset password

Back to
log in