Broederliefde?! 14 redenen waarom jij ALTIJD RUZIE had met je broer!


Als jij een grotere broer hebt, ken je de taferelen waarschijnlijk wel: ruzie, irritatie en nog eens ruzie. In elk gezin kwam dat wel voor. Wij hebben een lijst gemaakt met de meest voorkomende ruzies met je broer. Je zult ze (helaas) vast nog wel herkennen.

Je broer is natuurlijk (soms)(een klein) voorbeeld voor je geweest en waar je (soms)(een klein beetje) naar opkeek. Het grootste deel van je jeugd was het echter niet zo. Hij was de aanstichter van ruzies en irritaties. Vooral nummer 7 zul je vast en zeker herkennen van vroeger. Welke punt typeert jouw jeugd?

1. Wie mag er op de computer?

Altijd als jij eens een lekker potje wilde gamen, dan zat jou broer op de PC. Waardoor jij helemaal NIKS te doen had.

Via: elastamom.com

Advertentie

2. Spelletje? Je broer wilde ALTIJD winnen!

Soms verzon hij zelf nieuwe regeltjes, maar de belangrijkste regel van allemaal was: HIJ WINT! Zo niet:

3. TV kijken? Je broer wilde ALTIJD de afstandsbediening!

Echt waar, je kon geen televisie kijken, zonder dat hij die afstandsbediening probeerde af te pakken. En hij wilde dan niet eens zappen, gewoon het ding hebben (en daarna zappen…)!

When I'm fighting over the remote with my brother and my wizard powers suddenly reveal themselves

4. Broer + gel = uren badkamer

Jij moest nodig naar de wc, maar jouw broer was al uren bezig om gel in zijn haar te doen. Er leek geen einde aan te komen. Je vroeg je soms wel eens af wat die allemaal deed met de haargel.

5. Je broer at al jouw snoep op!

Altijd als jij lekkere snoepjes had gekocht of gekregen, werden ze opgegeten door je broer. Hierdoor bleef er voor jou NIKS over…

6. Wie laat de hond uit?

Jouw broer was altijd te lui om de hond uit te laten, altijd was jij uiteindelijk diegene, die met de hond kon gaan wandelen. Maar gelukkig had dat ook zijn voordeel… jullie werden betere vrienden!

Advertentie

7. Je broer zong altijd irritante liedjes

Irriteerde jij je ook altijd zo erg als je broer ging zingen? Hij kon er namelijk helemaal niks, niets noppes van (en DACHT dat wel).

Wat dacht je van die typische ruzies in de auto? (zie #8 en #9)


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!