QUIZ: welk Michael Jackson nummer ben jij?


Wat heeft ie geweldige nummers gemaakt, Michael Jackson. Gebaseerd op jouw persoonlijkheid, welk nummer zou jij dan zijn? Doe nu de QUIZ!

Ook wel bekend als de ‘King of Pop’ geldt Michael Jackson als één van meest succesvolle artiesten van de vorige eeuw. Om even een beeld te geven, de beste man verkocht maar liefst tussen de 300 en 400 miljoen platen! Hierbij was het album Thriller zijn verkooptopper (met 65 miljoen stuks), dat nog steeds als bestverkochte album aller tijden geldt.

Advertentie

We kennen Michael natuurlijk van de Moonwalk, maar ook van de vele uiteenlopende en verschillende songs, waar de nostalgie-wijzer van overslaat. De vraag is nu, welke lied zou JIJ zijn, gebaseerd op je persoonlijkheid? Kom er snel achter door onderstaande quiz in te vullen en je krijgt meteen het passende lied te zien:

En welk lied kwam er bij jou uit? Laat het weten in de comments hieronder!


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!