QUIZ: hoe goed ken jij ‘Sabrina the Teenage Witch’ eigenlijk nog?


Herinner jij je die geweldige serie ‘Sabrina the Teenage Witch’ nog? Doe nu de quiz en kijk hoeveel jij van vroeger hebt onthouden!

Advertentie

Het doet voor sommigen misschien wat pijn om te zeggen dat Sabrina inmiddels alweer 20 jaar geleden haar eerste toverkunstjes heeft uitgevoerd. Je hoort het goed: 20 jaar! In 1996 werd het succesvolle televisieprogramma ‘Sabrina the Teenage Witch‘ voor het eerst uitgezonden! Wellicht ken je die gekke kat Salem nog, maar hoe vers zit de nostalgische show nog in je geheugen?

We hebben een quiz voor je opgesteld, maar laten we beginnen bij het begin en je geheugen even verversen met de intro!

Intro ‘Sabrina The Teenage Witch’

Ok, dan is het nu tijd voor het moment suprême: de QUIZ! Beantwoord de vragen en kijk of jij een kenner bent! Daag vervolgens je vrienden uit en deel dit artikel!

Advertentie

Advertentie

En hoeveel had je er goed? Deel dit artikel en daag je vrienden uit!

sabrina-teenage-witch-quiz-banner

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!