QUIZ: Herken jij deze 18 popzangers uit de 90’s?


Wat waren de 90’s toch geweldig! Ook de pop-artiesten uit die tijd hebben daar hun steentje aan bijgedragen! Maar… zou je die 90’s artiesten nog herkennen?

Geweldige nummers uit de jaren ’90 worden nu nog blauw gedraaid… en TERECHT! We zijn benieuwd of jij de naam nog aan het koppie kan linken! Vandaar dat we een mooie quiz voor je hebben gemaakt! Gewoon even snel invullen en klaar is kees!

Advertentie

De ‘Koppel-de-naam-aan-de-90s’artiest’-quiz

Er zijn waarschijnlijk zoveel pop-artiesten uit de jaren ’90, die voor altijd in je hoofd blijven zitten! Kun jij de juiste naam plaatsen bij al deze artiesten uit die geweldige 90’s?

De werking is simpel: hieronder verschijnt een naam, zorg dat je daar steeds het juist plaatje bij vindt! Simpel dus… Succes!

LET OP: de quiz laadt hieronder (dit kan soms enkele seconden duren):

Advertentie

Vertel het maar: hoeveel wist jij er?

En, wat was je score? Herkende jij deze 90’s artiesten nog? Laat weten hoe je hebt gescoord in een reactie onderin en vergeet natuurlijk je vrienden niet uit te dagen, door dit te delen

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Redactie

Als hoofdredactie van EnToen.TV heeft jeugdsentiment en nostalgie altijd hoog in het vaandel gestaan. Hoe geweldig is het om al die leuke dingen van vroeger terug te zien? Precies dat gevoel wilde we delen met iedereen!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!