QUIZ | Welke Marvel superheld van vroeger ben jij?


Ben jij ook zo een Marvel fanaat en wilde je vroeger een superheld zijn? Doe de quiz en kom erachter welke Marvel superheld jij eigenlijk zelf bent.

Ook een Marvel-fan?

Ik was er altijd al eentje. Kleine kinderen hebben grootse dromen. Zo droomde ik ervan om net als Firestar mijn eigen chocolademelk op te kunnen warmen in mijn handen. Boeven vangen met mijn spinnenweb leek mij ook een echte heldendaad. Welke tiener wil geen dingen smashen als de Hulk als het weer niet ging zoals jij wilde?! Moet ik 10.00u thuis en mijn vrienden middernacht pas?! HULK SMASH.

Advertentie

Nu ik ouder en wijzer zou moeten zijn, behoor ik niet te dromen van vliegen als Storm. Superkrachten hebben wij niet, dat is alleen binnen de (teken)films of stripverhalen. Maar zou het niet leuk zijn om 1 dag, ja 1 dag maar, slechts 24 uur, een Marvel superheld te zijn? Wie zou jij dan zijn? Dat is natuurlijk de vraag!

Leuke feitjes voor de echte Marvel-fans:

  1. Marvel Comics wordt ook wel The House of Ideas genoemd omdat het talloze strips uit heeft gebracht.
  2. De bekende uitgeverij heette eerst Timely Comics, daarna heette het bedrijf Atlas Comics.
  3. Op 31 december 2009 nam The Walt Disney Company, Marvel Entertainment over voor 4,24 miljard dollar.
  4. De ‘nemesis” van Marvel Comics is DC Comics, bedenker van onder andere Batman en Superman.

Doe de Marvel superhelden quiz!

Kiezen welke superheld (of misschien wel schurk) het tofst is, kan ik niet. Jij wel? Welke is jouw favoriet? Welk karakter zou jij graag willen zijn? Doe de quiz en kom erachter welke Marvel superheld jij eigenlijk bent (of ja, zou zijn als het 1 dag kon). Sharing = caring dus laat ons en je vrienden weten welke superkrachten jij bezit! ūüėČ

Advertentie

Welke Marvel-held was jij?

Wat kwam er bij jou uit? Welke held (of stiekem schurk?) zit er diep in jou? Laat het weten in een reactie onderin! Vergeet dit ook niet te delen met jouw vrienden en kom er achter wie zij zijn. Misschien kunnen jullie wel een team vormen?!

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Volg ons sociaal:


Herkenbaar? Deel het met je vrienden!

Zuleikha Meijen

Tegenwoordig leven wij online en ondanks dat ik me daar erg in thuis voel met mijn online marketing bureau zulutions, verlang ik soms heerlijk terug naar de jaren '90. Mijmer jij met me mee?

One Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk & herkenbaar?

Volg ons en schrijf je in voor onze GRATIS nieuwsbrief met nòg meer jeugdsentiment en nostalgie!
Inschrijven
Geen zorgen, we spammen niet!

Welkom op EnToen.TV!

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site) gebruiken ook wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We willen je vragen, deze éénmalig te accepteren! Lees verder!